baterie

Si unii cred ca aceasta aplicatie are rol de cantar! Libra x

Si unii cred ca aceasta aplicatie are rol de cantar! Libra x

Aplicatia care are rol de cantar? Libra X-  Asezam obiectele pe ecranul telefonului si ne este afisata greutatea lor? Da, exista asa ceva in Google Play si din start vom fi intampinati de imaginea de prezentare, una cat se poate de inselatoare.

Mai mult, aceasta aplicatie (Libra X) este pe locul 19 in topul celor mai descarcate aplicatii din Google Play (in Romania) si sta alaturi de Facebook Messenger sau OLX. Pana in acest moment, a reusit sa convinga peste 50.000 de utilizatori.

Se pare ca unii naivi, altfel nu-mi explic cum cineva isi imagineaza ca un telefon mobil poate avea rol de cantar! Este adevarat, ni se spune clar “The best simulator of scales. Does not make real weight measurements.” Adica – cel mai bun simulator, nu realizeaza masuratori adevarate.

Si unii cred ca aceasta aplicatie are rol de cantar! Libra x

 

Google Play este plin de tot felul de aplicatii care efectiv nu au ce cauta pe un telefon mobil si cred ca cei ce se ocupa de magazinul de aplicatii ar trebui sa fie mai atenti la aprobari sau sa faca manual o curatenie.

Probabil ca aplicatia este plina de reclame si din cate am citit in recenzii, ar fi necesar sa mai si platesti 2 sau 3 euro. Probabil ca unii au facut-o si se intreaba de ce nu pot cantari produse cu ajutorul telefonului mobil! De curiozitate, am instalat-o si mai jos vedeti cum arata interfata.

Si unii cred ca aceasta aplicatie are rol de cantar! Libra x

Cred ca poate fi numita cu usurinta “teapa”. Asa este, imediat dupa ce o deschizi, te obliga sa apesi pe butonul “continua”. Ti se deschide aplicatia de SMS si costul este de 2.99 euro +TVA. Serviciul se numeste Youbster, codul ar fi “BUN ta3mqsr”.

Aplicatia este in limba romana, serviciul pe care-l utilizeaza este din Romania. Ma gandesc ca din moment ce exista astfel de aplicatii, exista si utilizatori creduli si care mai si platesc. Ma intreb ce se intampla dupa ce trimiti cei 3 euro!?