Connect with us

Stiri despre telefoane

SJCAM M20, camera video sport accesibila si buna alternativa la GoPRO

Published

on

SJCAM M20, camera video sport si buna alternativa la GoPRO si am sa va spun in cele ce urmeaza de ce am afirmat in titlu ca este o camera video buna ca alternativa la GoPro. GoPro este un etalon si aproape toti au incercat si incearca sa copieze partea de design si oarecum de specificatii tehnice si mai ales modelele accesibile de camere video sport copiaza aproape de la a la z design-ul.

Cu specificatiile tehnice mai greu si asta deoarece daca ar copia si acest aspect preturile nu ar mai fi atat de mici, asta in cazul modelelor de camere video sport accesibile din China. In cadrul magazinelor online din afara exista o sumedenie de astfel de modele mai ieftine sau mai scumpe si acum ceva timp am facut si eu un review pentru Evolio ismart 4K, o copie de altfel a unui model din China.

sjcam

Din pacate si cu toate ca Evolio iSmart este capabila de captura 4K, o face destul de rau adica la numai 10 fps si astfel imaginile filmate vor fi destul de sacadate. SJCAM M20, modelul despre care disutam astazi poate filma si el la 4K insa ceva mai bine,adica la 24 fps, ceea ce inseamna practic ca filmele inregistrate cu aceasta camera vor fi redate mai fluent. Chiar daca filmeaza la rezolutie 4K, va dati seama ca imaginile tot nu se compara cu cele surprinse cu o camera GoPRO de ultima generatie. Nici macar in materie de 1080p nu as compara aceste camere cu un GoPRO, fie el si de prima generatie.

Advertisement

Sper ca nu v-am zapacit prea mult si pana la urma aceste camere au publicul lor, adica pe cei ce doresc imagini bune capturate de o camera video sport destul de accesibila ca pret.

Si filmarea care a iesit destul de bine:

Advertisement

SJCAM M20 are un design destul de diferit fata de restul plutonului, pare cava mai micuta dar tot ofera in partea din spate un monitor color pentru control.

Specificatiile tehnice sunt urmatoarele:

Filmare: 4K 24fps(interpolat), 2K 30fps, 1080P 60fps/30fps, 720P 120fps/60fps/30fps, VGA 240fps.

Advertisement

Novatek 96660 este chipsetul si senzorul este Sony IMX206 de 16MP, senzor folosit cu precadere pe camerele video sport

Monitor de control cu diagonala de 1.5″ LCD, capabila si de captura foto la rezolutii de max 16MP, posibilitatea de a folosi telefonul mobil pe post de monitor de control, modul Wifi incorporat.

7777

Frecvanta 50Hz / 60Hz, mod NTSC / PAL, captura in bucla Off / 3min / 5min / 10min, Gyro Sensor, brust mode

Advertisement

Acumulator detasabil de 900 mAh, conectivitate USB 2.0 si HDMI, inregistrare fisiere video MOV sau MP4

Camera video sport vine la pachet si cu sisteme de prindere plus carcasa ce-i ofera rezistenta la apa pana la o adancime de 30m

Oferta si restul detaliilor tehnice le vedeti direct in pagina dedicata produsului din cadrul magazinului, cuponul TOPM20 scade pretul cam cu 100 de lei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des