Cum mai nou cei mici folosesc deja tableta sau telefonul mobil este bine sa ii invatati sa o foloseasca in scopuri educative la inceput.
Cartile de colorat sunt o varianta buna pentru ca poate invata culorile, diferite forme si obiecte si isi dezvolta creativitatea si imaginatia, exact asta s-au gandit si cei de la PeakselGames cand au dezvoltat o serie de aplicatii ce au la baza carti de colorat pentru copii sub forma unor aplicatii pentru tablete si telefoane Android.
descărcare Aplicatie - carti de colorat gratuite pentru copii cu diferite teme si imagini
Nu este o singura aplicatie ci mai multe, impartite pe categorii cum ar fi: Pisici, Caini, Pesti, Printese, Zane, si lista continua iar mai jos veti avea link catre fiecare aplicatie din fiecare categorie.
Pisici: Aici
Caini: Aici
Printese: Aici
Zane: Aici
Paste: Aici
Pesti: Aici
Cai: Aici
Primavara:Aici
Dinozauri:Aici
Fluturi:Aici
descărcare (2) Aplicatie - carti de colorat gratuite pentru copii cu diferite teme si imagini

In momentul in care folosesc telefonul sau tableta ar fi bine sa aveti instalata si aplicatia celor de la Samsung numita Safety Screen. Ce face aplicatia? Ei bine dupa ce o porniti si pueti o parola pentru ca cel mic sa nu o poata dezactiva, aplicatia va bloca imaginea de pe ecran cu o fereastra de tip pop-up sau chiar poate bloca ecranul daca tinem telefonul sau tableta prea aproape de ochi.

Astfel, cu aceasta aplicatie instalata puteti fi siguri ca cel mic nu va avea probleme cu ochii daca sta prea mult sau prea aproape de ecran.
Puteti instala Safety Screen de aici.
Capture Aplicatie - carti de colorat gratuite pentru copii cu diferite teme si imagini
Acest articol poate veni neasteptat printre lansari de telefoane si prezentari de smartwatch-uri, insa trebuie sa ii includem si pe cei mici in categoria noastra de interes pentru ca sunt aplicatii destinate si lor. 🙂

Aplicatie - carti de colorat gratuite pentru copii cu diferite teme si imagini
CITESTE SI:  Descarca si instaleaza launcher Poco de pe Pocophone F1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree