Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce telefoanele pliabile inca nu sunt gata sa ne surprinda?

Published

on

Cred ca telefoanele pliabile reprezinta viitorul in acest domeniu, dar discutam despre un viitor usor mai indepartat. Da, reprezinta o tehnologie noua, ne surprind si ne-ar placea sa avem unul in buzunar.

Noi suntem pregatiti pentru ele, insa ele trebuie sa ajunga la maturitate. Am facut cunostinta pana acum cu cateva modele, unele mai rudimentare iar altele realizate mai profi. Samsung Galaxy Fold, Huawei Mate X, Royole Flexpai, etc.

Inca nu este suficient, stiam asta. Ideea articolului acesta mi-a venit in timp ce ma uitam la clipul de pe canalul  JerryRigEverything. Clipul l-am atasat la finalul articolului.

Advertisement

Testa noul model pliabil de la Motorola, Moto RAZR 2020. Sincer sa fiu, nu ma interesa sa aflu cat de robust este construit sau daca se rupe/sparge in momentul in care este idoit.

Ma interesa mai mult constructia lui si tehnologia folosita. Este un telefon superb, se vinde si la noi in Romania, dar cred ca nici acesta nu a ajuns la maturitate. Este clar, partile in miscare sunt extrem de vulnerabile si mai ales in cazul in care dai multi bani pe un astfel de telefon.

Telefoanele pliabile reprezinta viitorul, dar acesta inca nu a sosit!

Nu vreau sa-mi imaginez ce se intampla cand intra o moneda din buzunar in spatiul acela liber de sub ecran!

Advertisement

Sau praf in mecanismul de pliere:

Sau nisip intre cele doua parti? Cum ar arata acest superb display sub presiunea unui mic obiect strain?

Trebuie sa apreciem faptul ca producatorii lucreaza si ne aduc tehnologii noi si chiar daca pentru moment acestea nu sunt perfecte, este bine ca ele exista.

Advertisement

Cu trecerea timpului se vor perfectiona si va veni momentul in care un telefon pliabil va putea fi utilizat fara frica sau in conditii normale.

Acum, parca trebuie sa ne purtam cu ele cu cea mai mare atentie. Sunt scumpe si par fragile. Dar, cred ca acesta este viitorul. Apropo, cred ca acest Moto Razr 2020 este cel mai reusit telefon de acest gen. Cel putin pana in februarie 2020.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Costel

    februarie 8, 2020 at 19:32

    Salut
    Nu surprind telefoanele pliabile pt k sunt foarte fragile, praf , zgarieturi, dar mai ales sunt foarte scumpe!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des