Connect with us

Stiri despre telefoane

Smart.md, magazinul prin care iHunt a intrat in Moldova

Published

on

Smart.md, magazinul prin care iHunt a intrat in Moldova – Ieri scriam un articol despre un alt magazin din Moldova care deja a intrat in Romania, astazi discutam putin tot despre…Moldova.

Si daca smart.md inca nu a intrat in Romania, a reusit Romania sa intre in Moldova 😉 Si a facut-o prin intermediul celor de la iHunt, companie care deja si-a listat o parte dintre produsele sub brand propriu.

De ce stirea aceasta si de ce este bine ca s-a intamplat asa? Este simplu de explicat. iHunt s-a concentrat pe o nisa libera in Romania, si-a ocupat locul disponibil si este lider in domeniul telefoanelor rugged. Oarecum era logic sa inceapa sa-i cucereasca si pe vecinii din Moldova.

Advertisement

Exista si acolo persoane care chiar au nevoie de un telefon rezistent si care nu vor sa astepte o luna pana cand comanda vine din China. In plus, exista si garantie.

Sa ne uitam putin si asupra magazinului smart.md:

Imi place ca este un magazin mai vesel, mai aproape de client. Spuneam asta si in articolul de ieri, cel legat de afacerea concuranta. Pare a fi un atu al celor din Moldova si este bine ca interfata este prietenoasa, chiar si logo-ul este funny.

Advertisement

Am observat ca nu este numai un magazin dedicat electronicelor, exista inclusiv ofertele Ikea, aticole pentru gradinarit, mobilier, diverse scule, dar si accesorii, electrocasnice si televizoare. In afara de magazinul online, mai au si cateva fizice.

Chisinau Riscani (str. Dimo), Chisinau Centru (str. Tighina 31), Balti (str. Stefan cel Mare)

Exista si oferta de a-ti schimba telefonul vechi pe unul nou sau un chat direct cu un consilier. De data aceasta, nu pot face o comoaratie de pret cu un magazin din Romania. Preturile sunt in lei moldovenesti (1 RON = 4.07 lei moldovenesti).

Advertisement

Dar daca facem totusi o conversie, observam ca preturile sunt mai mici fata de cele din Romania. Este oarecum normal sa fie asa, si salariile sunt mai mici in MD.

Ramane de vazut daca vor avea curajul sa vina si in Romania sau mai corect, daca vor dori. Pana atunci, revenim putin la iHunt si aflam ca sunt listate majoritatea telefoanelor mobile rezistente, cele “normale” cu Android, dar si cele clasice (cu butoane, pentru seniori).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171