baterie

Reintra Motorola in joc cu Motorola Edge Plus 2020, un telefon nou?

Reintra Motorola in joc cu Motorola Edge Plus 2020, un telefon nou?

Motorola Edge Plus este un telefon pentru care au aparut deja primele randari. Pare un smartphone diferit fata de tot ceea ce a lansat Motorola in ultima perioada.

De fapt, am cunoscut o revigorare a companiei, incepand cu anuntarea lui Motorola Razr 2019. Acum 10 sau 15 ani, Motorola chiar insemna ceva pe piata telefoanelor mobile. Din pacate, au pierdut oarecum lupta cu restul concurentior din acest domeniu.

Dar cred ca au puterea sa revina si cu un adevarat flagship, asa cum pare a fi acest Motorola Edge Plus. La prima vedere, ai putea spune ca este telefonul ideal. Fara margini laterale, numai display. Un telefon destul de simplu, dar unul reusit.

Cu tot cu jack audio, dar cu o camera de selfie integrata in display. Automat, apare si acea perforatie destul de inestetica. Daca producatorii tot nu vor sa renunte la aceasta camera, nu inteleg de ce nu o ascund intr-un mecanism retractabil.

Tehnologia exista, incepuse sa fie folosita din ce in ce mai des. Nu cred ca este nici ceva scump si nici ceva super complicat. Chiar si asa, se observa clar faptul ca marii producatori nu vor sa ne ofere un display fara gauri sau fara breton. Pacat.

Motorola Edge Plus ar fi trebuit sa fie prezentat in cadrul MWC 2020. Dar cum coronavirus a anulat evenimentul, Motorola nu a reusit sa-si prezinte telefonul flagship pe care-l asteptam de cativa ani.

Motorola Edge Plus

Reintra Motorola in joc cu Motorola Edge Plus 2020, un telefon nou?

Nu sunt detalii legate de procesor si nici despre restul specificatiilor tehnice. Dar daca ne uitam la aceste randari, aflam ca Motorola nu are cum sa puna un chipset slab pe un astfel de telefon.

Ecran de tip “cascada”, unul care se intinde mult inclusiv in partile laterale. Ceva similar cu ceea ce am vazut deja pe Huawei Mate 30 PRO. Posibil sa nu aiba nici butoane pentru controlul volumului, posibil sa folosim tot gesturile inteligente. Randarile arata prezenta unor butoane fizice:

Reintra Motorola in joc cu Motorola Edge Plus 2020, un telefon nou?

Se observa si camera frontala, aceasta pare a fi de mici dimensiuni. Asta inseamna ca nu va fi nici foarte vizibila si nici foarte deranjanta.

Partea din spate are un design placut, chiar daca nu este ceva impresionant. 3 camere foto, nu cunoastem detalii legate de senzori. Nu apare nici senzorul de amprente clasic, acesta cred ca ar urma sa fie integrat in display, unul posibil OLED.

Reintra Motorola in joc cu Motorola Edge Plus 2020, un telefon nou?

Poate va avea si un interior de lux, un Snapdragon 855 sau 865. Posibil 8GB RAM, rezistenta la apa si praf, incarcare wireless si restul dotarilor menite sa-l aduca la rangul de flagship.