Acasă Aplicatii telefoane Android SMS Parking, Plateste Rapid Parcarea Si Rovinieta

SMS Parking, Plateste Rapid Parcarea Si Rovinieta

1

SMS Parking, Plateste Rapid Parcarea Si Rovinieta

Putem face in ziua de astazi vrute si nevrute prin intermediul telefonului mobil.

Poti sa faci diverse cumparaturi online simplu si rapid, poti afla cum va fi vremea, poti sa-ti faci asigurarea la masina, poti sa chemi rapid un taxi, etc.

Cum ar fi sa poti sa-ti platesti rovinieta la masina sau sa-ti platesti comod rapid si simplu parcarea?

Toate astea le poti face acum in numai cateva secunde prin intermediul aplicatiei SMS Parking Romania disponibila spre descarcare in magazinul Google Play pentru Android sau App Store pentru telefoanele iPhone.

3screens

Fara indoiala ca toti soferii au un telefon mobil ce poate deveni rapid o “moneda” de plata mai ales cand esti grabit si vrei sa scapi rapid de grija platii parcarilor sau sa scapi de cozile interminabile de la benzinariile care comercializeaza roviniete.

Iata cat este de simplu:

-Instalezi aplicatia SMS Parking Romania ce are numai 3.6 MB

-Selectezi orasul, zona si durata de stationare apoi platesti rapid locul de parcare printr-un singur SMS la tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom Romania Mobile apoi vei fi anuntat cu 10 minute inainte de a-ti expira timpul de parcare printr-o notificare cu sunet, vibratie sau ambele.Digi Mobil va fi disponibil si in restul oraselor, in urmatoarea perioada.

Happy Young Toddler Laughing and Playing on Toy Tractor Outside.

-Pe langa plata parcarii, ai si alte facilitati precum plata taxei de drum scutind in acest mod timp pretios.

-Aplicatia poate memora numerele de inmatriculare a mai multor masini, utilizatorul putand alege masina cu un singur click, din lista numerelor memorate, predefinit ramanand ultimul numar selectat din lista numerelor memorate.

-Pentru orasele Timisoara si Oradea este disponibila optiunea de a platii parcarea cu “BIP”, varianta ce functioneaza prin apelarea unui numar de telefon (robot la celalalt capat) care semnaleaza inceperea sau finalul parcarii.

-Optiunea asta e valabila doar dupa o inregistrare pe site-ul tpark.ro sau prin SMS la 1210.  Sistemul functioneaza in orasele Arad, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Cluj Napoca, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Timisoara si Turda urmand ca lista oraselor sa creasca in curand.

-O alta functie interesant este harta interactiva a locurilor de parcare din Timisoara Oradea sau Satu Mare, harta ce poate fi accesata aici oferind informatii in timp real asupra locurilor de parcare disponibile.

Deja prin intermediul aplicatiei se realizeaza zilnic peste 10.000 de tranzactii. Este timpul sa o incerci si tu indiferent daca ai iPhone sau Android!

1 COMENTARIU

  1. Ar fi minunat dacă aplicația mi-ar oferi opțiunea de-a alege de pe care cont vreau să plătesc parcarea, în cazul unui telefon Dual SIM.
    Poate, pe viitor…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.