Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Snaptube Android download, aplicatia la mare moda in 2019

Published

on

Snaptube pentru Android, este o aplicatie destul de apreciata in aceasta perioada. Nu poate fi gasita in Google Play, insa exista spre descarcare din alte surse. Destul de interesanta si cu un meniu atragator, fara reclame multe sau deranjante.

Pe scurt, este practic o aplicatie de YouTube usor modificata, insa marele ei avantaj este dat de posibilitatea de a descarca continut. Asta implica insa si nevoia unui spatiu mare de stocare pe telefon, stim cat de mult ocupa un astfel de fisier.

Snaptube

Snaptube

Pe langa acest aspect, aplicatia Snaptube ne mai arata si care sunt clipurile in trendul actual, canalele in plina ascensiune, cele populare, dar si impartite pe anumite categorii.

Mai mult decat atat, in sectiunea “fisierele mele” ce poate fi accesata printr-o iconita aflata la baza ecranului, ai la dispozitie un manager de fisiere. Cele descarcate (audio so video), poti vedea chiar cat spatiu de stocare mai ai pe telefon.

Advertisement

Tot in partea de jos si semnalizat prin iconita “me”, ai acces la playlist, istoricul vizualizarilor, continutul salvat pentru vizionare ulterioara, dar si zona de setari. In aceasta zona, putem selecta limba (inclusiv limba romana), locatia continutului, sau un filtru pentru clipurile pe care le consideram inadecvate.

Snaptube – capturi ecran

Exista inclusiv un mod “imagine in imagine”, asta inseamna ca putem viziona un clip de pe YouTube, chiar si in momentul in care desfasuram alta activitate pe telefon, mai pe scurt, o fereastra “pop up”.

Printre alte setari disponibile:

Advertisement
 • Acceptare notificari
 • Mod nocturn ce poate fi oprit/pornit din pagina principala
 • Music control bar
 • Setari pentru descarcare (golire cache sau alegere destinatia pentru fisiere)
 • Limita de viteza la descarcare
 • Download prin WiFi sau date mobile
 • Descarcare update automat pentru aplicatia Snaptube
 • Inclusiv o functie foarte apreciata, posibilitatea de a rula clipuri video sau audio, chiar si cand ecranul telefonului este oprit.
 • In cazul in care va intereseaza aplicatia, o puteti descarca de aici.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Marcian

  aprilie 27, 2019 at 21:46

  Eu o am de vreo doi ani și e super!!

 2. Alin

  aprilie 28, 2019 at 00:06

  O am si pe asta dar sunt altele mult mai ok si fara reclame :
  – YouTube downloader pt android . Meniu in ro, usor de utilizat,descarcare in formatul preferat..etc.Este peste Snaptube
  – Tubemate care este peste ambele. Se poate descarca de pe orice platforma nu doar youtube
  Bineinteles ca nu se gaseste niciuna in google play

 3. Adi

  aprilie 29, 2019 at 09:43

  Snaptube se poate descărca oficial din magazinul windows store.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des