Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android

Jocul Secret Neighbor pentru telefon Android

12

Jocul Secret Neighbor pentru telefon Android? Este vorba despre un titlu apreciat si foarte jucat in aceasta perioada. Produs de catre Dynamic Pixels, lansat in 2018 si disponibil pentru Microsoft Windows, adica pentru PC si in curand va intra inclusiv pe platforma Steam.

Am fost intrebat daca exista si o versiune/varianta oficiala pentru telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Android. Raspunsul este NU, jocul Secret Neighbor, nu este disponibil pentru telefoanele mobile.

Secret Neighbor
Secret Neighbor

Poate va veni in perioada urmatoare, insa greu de crezut. Oricum, pentru fanii acestui joc sau pentru cei ce vor sa incerce ceva asemanator, dezvoltatorii de jocuri pentru platformele mobile nu prea au stat pe ganduri si deja au realizat clone ale jocului.

Jocuri asemanatoare sunt prezente in magazinul oficial de aplicatii pentru telefoanele cu Android, Google Play. Despre ce este vorba in jocul Secret Neighbor?

Jocul Secret Neighbor

Este un joc de groaza, multiplayer, actiunea se petrece in universul Hello Neighbor. Un grup de copii incearca sa se strecoare în subsolul lor înfiorator pentru a-și salva prietenul disparut. Singura problema este ca unul dintre jucatori este un tradator deghizat. Poti juca in doua moduri, copil sau neighbor (vecin).

Hello Neighbor este o alternativa in Google Play, ceva asemanator. Te ascunzi in casa vecinului tau si vei incerca sa descoperi ce secrete intunecate se afla in subsolul sau. Insa, trebuie sa te feresti de capcane si chiar de vecinul tau care va incerca sa te prinda.

Conform dezvoltatorului, jocul este bine pus la punct si se foloseste de inteligenta artificiala. Este un joc cu o grafica foarte buna, nu necesita totusi un telefon mobil cu un hardware foarte dotat.

Pentru descarcare, trebuie sa aveti destul de mult spatiu de stocare liber, dimensiunea fisierelor este de aproape 1GB. Este gratuit spre instalare, insa sunt anumite elemente in joc ce pot fi achizitionate. In cazul in care sunteti fanii inui astfel de joc, el poate fi descarcat de AICI.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
jocul-secret-neighbor-pentru-telefon-androidJocul Secret Neighbor pentru telefon Android? Este vorba despre un titlu apreciat si foarte jucat in aceasta perioada. Produs de catre Dynamic Pixels, lansat in 2018 si disponibil pentru Microsoft Windows, adica pentru PC si in curand va intra inclusiv pe platforma Steam.Am fost...

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.