Acasă Stiri Android Si Noutati Ce este Digi WiFi, configurare pentru internet gratuit pe strada

Ce este Digi WiFi, configurare pentru internet gratuit pe strada

0

Digi WiFi este un serviciu prin care te poti conecta gratuit la WiFi, este vorba despre reteaua accesibila in mai multe zone din tara, exterior sau interior. Probabil ai observat ca in anumite mijloace de transport in comun, licee, mall-uri sau anumite zone, exista panouri care indica prezenta internetului gratuit.

*Mult spus gratuit, tu platesti deja serviciile acestea din moment ce esti abonat la ei (altfel nu poti accesa Digi WiFi)

Majoritatea oraselor din tara se bucura de o astfel de acoperire, las si eu mai jos harta. Daca sunteti abonati la Digi, puteti intra la ei pe site/servicii/DiGi WiFi si acolo vedeti cu exactitate locatia din orasul vostru. Puteti mari harta daca intrati la ei pe site si vedeti cu exactitate locatia care va intereseaza, la nivel de strada.

Ce este Digi WiFi

Daca esti intr-o astfel de zona si nu ai acces 4G bun sau pur si simplu nu vrei sa-ti consum traficul pe care il are abonamentul tau, te poti conecta gratis la internet (prin WiFi). Insa, trebuie inainte sa-ti faci un cont si am sa va arat in cele ce urmeaza cum se procedeaza:

Pentru inceput, trebuie sa-ti creezi contul Digi WI-FI din contul Digi (daca ai deja cont Digi, poti trece peste acest pas). Alegi un nume de utilizator si parola, asa cum vedeti in imaginea de mai sus.

Cand ajungi intr-o zona Digi WI-FI conectezi dispozitivul tau (telefon, tableta, laptop) la wi-fi și iti va aparea rețeaua cu numele DIGI_WI-FI, pe care o vei accesa. Exista hotspot interior sau exterior.

Deschizi pe telefon orice pagina web si automat vei fi redirecționat catre pagina de autentificare unde te vei conecta cu username-ul si parola pe care le-ai setat anterior

Alte setari nu trebuie sa faci, dispozitivul tau se va conecta automat data viitoare cand esti in zona respectiva. In meniul telefonului, exista cateva setari pe care le poti face, cele legate de retelele WiFi.

In functie de model sau de sistemul de operare, poti alege sa primesti o notificare de retele deschise, poti bifa scanarea permanenta chiar daca wifi-ul este oprit (consuma insa baterie), activarea automata wi-fi, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here