Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei nu se lasa, HarmonyOS 2.0 vine in luna decembrie 2020

Published

on

HarmonyOS 2.0 vine in luna decembrie 2020 – Huawei isi vede de treaba si incepand cu luna decembrie, utilizatorii de Mate 40 (pentru inceput), vor putea sa-si instaleze versiunea HarmonyOS 2.0. Ulterior, aceasta va fi disponibila inclusiv pe seria P40 sau Mate 30, dar surprizele Huawei nu se opresc aici.

In acest moment, este destul de neclar cum se va face instalarea, daca va fi ceva complicat sau din contra. Apoi, trebuie sa asteptam si sa vedem ce feedback va primi acest HarmonyOS 2.0, utilizatorii vor avea ultimul cuvant de spus.

HarmonyOS 2.0

Daca va fi cu adevarat o alternativa la Android, daca aplicatiile vor fi suficiente si pe masura, seria de “daca” poate continua. Avand in vedere ca la nivel global se zvoneste ca telefoanele din gama Mate 40 nu vor fi disponibile mai devreme de prima parte a anului 2021, ramane de vazut in ce conditii (tot la nivel global), P40 sau Mate 30 vor fi capabile sa suporte HarmonyOS 2.0.

Advertisement

Huawei merge si mai departe, inclusiv terminalele mai vechi vor putea rula acest sistem de operare. Pana la urma, nu discutam despre o interfata de utilizator care se aplica sistemului de operare Android.

Este vorba despre un O.S, ceva diferit de Android sau mai pe intelesul tuturor, un sistem de operare “pe picioarele sale”. Deci, daca aveti un telefon cu procesor Kirin 990, 985, 980, 820, 810 sau chiar 710, sunt sanse mari sa experimentati ceva nou.

Asa cum precizam si anterior, cred ca foarte mult conteaza si ce impact va avea acest HarmonyOS 2.0 si cat de bine va fi primit. Nu este suficient ca Huawei sa promita sau la lanseze ceva, trebuie ca acel ceva sa aiba “priza” la public.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des