Connect with us

Stiri despre telefoane

Ce pret au incarcatoarele originale Samsung S21? Dar castile?

Published

on

Ce pret au incarcatoarele originale Samsung S21? Dar castile? Spunea bine cineva intr-un comentariu la acest articol. Ar fi trebuit sa lanseze doua versiuni. Una asa cum este acum (fara accesorii) si una cu accesorii. Sa vedem daca preturile erau diferite si daca erau diferite, inseamna ca fac extra profit.

Nu ar fi o problema asta, dar clientii ar putea alege chiar si cu un cost in plus. Problema nu este si profitul, pana la urma este o companie privata si din profit traiesc. Avand in vedere ca pe eMag au aparut telefoanele, putem vedea in mod clar cat trebuie sa platim in plus daca vrem sa “asezonam” noua gama S21 cu accesorii esentiale.

Daca ne uitam la cel mai scump model, acesta costa 6999 lei. Un Samsung Galaxy S21 Ultra 5G cu 16GB RAM si 512ROM. eMag deja vinde pachet telefon+incarcator, pretul se ridica la 7143 lei

Advertisement

Deci, incarcatorul de 45W costa 143 lei, cel original. Daca vom cauta si casti originale Samsung AKG, pretul lor in medie este de 50 lei. Per total, pe langa pretul telefonului, ar cam trebui sa mai scoatem din buzunar inca 200 lei.

Cel mai accesibil S21, are pretul de 4099 lei. Acesta este dotat cu 8GB RAM si 128GB ROM (modelele nu vin cu slot MicroSD) si pretul incarcatorului ramane neschimbat, tot 143 lei. eMag are si in acest caz oferta de telefon+charger, aceasta poate fi consultata tot in pagina produsului.

Indiferent de modelul pe care-l alegem, va trebui sa mai scoatem din buzunar in jur de 2000 lei pentru a avea accesorii originale, adica un charger de 45W si o pereche de casti Samsung.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. goe

    ianuarie 15, 2021 at 20:33

    Ai un 0 in plus in ultima fraza
    Iar diferenta spune ca incarcatorul e 144

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des