baterie

SUA vs China si Motorola la mijloc cu lansarile anulate

SUA vs China si Motorola la mijloc cu lansarile anulate

SUA vs China si Motorola la mijloc cu lansarile anulate – Stiti ca ieri, 02.08.2022, ar fi trebuit sa aiba loc poate cel mai important eveniment al anului pentru brandul Motorola, cel de care acum se ocupa Lenovo.

Si nu este vorba despre lansarea unui mid-range sau al altui produs care ar fi putut trece mai usor cu vederea, la mijloc sunt 2 produse varf de gama. Un telefon pliabil si primul smartphone din lume cu o camera de 200MP (Motorola Moto X30 Proacum ar putea sa nu mai fie primul).

SUA vs China si Motorola la mijloc cu lansarile anulate

Insa, evenimentul a fost anulat, oficialii facand aceasta precizare, dar fara a oferi alte detalii. Automat, au inceput sa apara diverse speculatii si presa a inceput sa se intrebe ce eveniment atat de grav ar fi putut duce la anularea acestor lansari extrem de importante.

X30 Pro motorola

Este clar si o lovitura de imagine pentru Motorola, poate chiar una dureroasa! Printre zvonuri, apare si unul destul de credibil. Acesta se leaga de tensiunile intre SUA si China. conform sursei, anularea evenimentului este pus pe seama tensiunilor dintre China şi SUA.

Totul in contextul vizitei in Taiwan a Presedintelui Camerei Reprezentanţilor din SUA, Nancy Pelosi. In aceasta tara exista acum o serie de evenimente politice destul de sensibile si vizita neagreata de China a cazut intr-un moment inoportun.

Deci, politica isi “baga din nou coada” in acest domeniu. Sa vedem ce consecinte va resimti Motorola. Sa speram ca nu se va repeta scenariul Huawei…