Connect with us

Uita de telefoanele pliabile actuale, Samsung va lansa unul Tri-Fold, probabil si mai sensibil sau mai delicat in comparatie cu generatiile actuale. Producatorul acesta crede cu tarie ca acesta este viitorul in materie de telefoane mobile, sau poate doreste numai sa ne dovedeasca altceva. Dar de ce si-ar dori cineva si mai multa bataie de cap cu dispozitive atat de sensibile?

Conform sursei, acest tip de telefon Tri-Fold chiar ar fi in productie si ar urma sa fie lansat anul acesta. Tot ei spun ca nu va exista un Galaxy S23 FE (Fan Edition), posibil sa nu mai existe niciodata. Poate Samsung si-a dat seama ca acest gen de telefon (FE) fura mult din vanzarile celor premium si nu doreste asa ceva.

tri fold

Revenind la noutatea data de un display ce se va plia in 3 parti, acesta ar putea sa apara atunci cand Z Fold 5 si Flip 5 vor fi dezvaluite. Ramane sa vedem conceptul din spate, cat de complicate vor fi toate mecanismele balamalelor si daca au reusit sa faca acea cuta din mijloc sa fie invizibila. In caz contrar, ar fi 2 cute, nu una singura! Interesant de vazut si diagonala atunci cand este complet extinsa, poate una de tableta de 10 inch?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *