Connect with us

Stiri despre telefoane

Nothing Phone (1) Lite ar putea fi la orizont

Published

on

Nothing Phone (1) Lite ar putea fi la orizont si nu ar trebui sa ne miram ca auzim despre asa ceva atat de devreme, primul smartphone Nothing pare a fi un real succes. Imediat dupa lansare, au fost confirmate peste 200.000 de comenzi in primele zile, ramane de vazut daca acest trend s-a pastrat sau daca nu.

Cert este ca noua companie a stiut cu ce sa vina nou si nu este greu de ghicit. Este vorba despre acel design pe care nu-l mai vedem la niciun alt smartphone actual. Un proiect atragator pentru unii si simplu pentru altii.

Nothing Phone (1) Lite

Simplu deoarece nu au integrat multe camere foto si nici nu ofera un setup pe care sa-l tii minte sau care sa-ti atraga atentia, dar atragator din punct de vedere vizual, acel sistem de LED-uri a fost vedeta recenziilor de pe YouTube.

Advertisement

Nothing Phone (1) Lite

Probabil euforie de moment, nu stiu daca aceasta euforie se va pastra pe termen lung si daca utilizatorul va mai da mare importanta acelui sistem unic ascuns sub carcasa din sticla. Teoretic, Nothing Phone (1) Lite ar trebui sa vina cu ceva in plus, chiar daca este un Lite.

Dar daca este sa dam crezare sursei, fix acest sistem de LED-uri (Glyph Interface) ar urma sa lipseasca din interiorul lui Nothing Phone (1) Lite, acesta urmand a fi un smartphone “normal” dar cu un pret mai mic fata de cel al primului model.

nothing negru

Producatorul ar putea taia de pe lista incarcarea wireless si memoria RAM extinsa, dar ar putea creste capacitatea bateriei. 2418 lei, acesta este pretul in Romania pentru prima versiune de Nothing. UPDATE – se pare ca nu va exista acest telefon, anuntul oficial.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171