Acasă Stiri despre telefoane

Nothing Phone (1) Lite ar putea fi la orizont

0

Nothing Phone (1) Lite ar putea fi la orizont si nu ar trebui sa ne miram ca auzim despre asa ceva atat de devreme, primul smartphone Nothing pare a fi un real succes. Imediat dupa lansare, au fost confirmate peste 200.000 de comenzi in primele zile, ramane de vazut daca acest trend s-a pastrat sau daca nu.

Cert este ca noua companie a stiut cu ce sa vina nou si nu este greu de ghicit. Este vorba despre acel design pe care nu-l mai vedem la niciun alt smartphone actual. Un proiect atragator pentru unii si simplu pentru altii.

Nothing Phone (1) Lite

Simplu deoarece nu au integrat multe camere foto si nici nu ofera un setup pe care sa-l tii minte sau care sa-ti atraga atentia, dar atragator din punct de vedere vizual, acel sistem de LED-uri a fost vedeta recenziilor de pe YouTube.

Nothing Phone (1) Lite

Probabil euforie de moment, nu stiu daca aceasta euforie se va pastra pe termen lung si daca utilizatorul va mai da mare importanta acelui sistem unic ascuns sub carcasa din sticla. Teoretic, Nothing Phone (1) Lite ar trebui sa vina cu ceva in plus, chiar daca este un Lite.

Dar daca este sa dam crezare sursei, fix acest sistem de LED-uri (Glyph Interface) ar urma sa lipseasca din interiorul lui Nothing Phone (1) Lite, acesta urmand a fi un smartphone “normal” dar cu un pret mai mic fata de cel al primului model.

nothing negru

Producatorul ar putea taia de pe lista incarcarea wireless si memoria RAM extinsa, dar ar putea creste capacitatea bateriei. 2418 lei, acesta este pretul in Romania pentru prima versiune de Nothing. UPDATE – se pare ca nu va exista acest telefon, anuntul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.