Connect with us

Stiri despre telefoane

Sunt aceste telefoane de pe eMAG niste replici?

Published

on

Sunt aceste telefoane de pe eMAG niste replici? Raspunsul este unul simplu. Pot fi, dar pot si sa nu fie considerate asa. Haideti sa aprofundam putin si sa analizam ambele variante.

In primul rand, am gasit 2 modele diferite, unele care imprumuta destul de mult denumirile unor frati mult mai celebri si in mod clar, ne duc cu gandul la Apple si la Samsung, poate cei mai mari (si cei mai buni) din aceasta industrie.

Sunt vandute de un partener (prin Marketplace) si au denumirile: S22 Ultra si i13 PRO MAX. Pana aici, nimic neobisnuit, nu cred ca nu au voie sa utilizeze in denumire cuvinte precum ultra, pro sau max.

Advertisement

In mod normal, daca ar avea un logo lipit pe spate, ar putea fi considerate imediat niste replici si nu ar avea ce sa caute la vanzare in Romania, astfel de produse sunt interzise.

Sunt aceste telefoane de pe eMAG niste replici?

Dar nu au niciun logo. Pe langa asemanarea izbitoare din denumire, mai apare inca una, aceasta fiind data de design. Nu vedem poze reale cu produsele si ar trebui sa ne multumim cu acele randari din pagina produselor. Problema ar fi ca nu au cum sa coincida cu realitatea.

Ne sunt prezentate telefoane care arata destul de luxos si care ar avea un display mare margini si un notch aproape real, asta in cazul modelului care aduce mult cu un iPhone. In realitate, cred ca este vorba despre margini ale ecranului destul de mari, adica un body ratio mic.

Advertisement

Sunt aceste telefoane de pe eMAG niste replici?

Preturile nu sunt mari, 593 lei / 581 lei. Astfel de produse ar putea sa atraga o serie de priviri si sa genereze vanzari. Apoi, specificatiile tehnice nu sunt complete si descrise foarte sumar, aici cred ca este principala problema.

Sunt aceste telefoane de pe eMAG niste replici?

Practic nu stii pe ce dai banii. Despre S22 Ultra aflam ca ara un display de 6.7 inch (fara rezolutie), 4GB+64GB, procesor cu 8 nuclee si o baterie de 6700 mAh. Adica o capacitate mare si ma intreb daca este reala. Ma intreb si ce Android ruleaza, care este de fapt procesorul inclus si ce tehnologii mai sunt prezente.

i13 PRO MAX este cel care arata cel mai bine in randarile respective, dar nici de data aceasta nu sunt scrise clar dotarile. Mi-e greu sa cred ca are un procesor cu 10 nuclee (a existat un MediaTEK acum multi ani) si aflam despre un display de 6.7 inch, 4GB + 64GB, baterie de 4500 mAh si cam atat, fara alte detalii esentiale. Interesante aceste telefoane ­čśë

Advertisement

Sunt aceste telefoane de pe eMAG niste replici?

Mul╚Ťumesc pentru vizit─â! Scriu cu pl─âcere pe acest site ╚Öi o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright ┬ę 2012 - 2024 androidro Portalul t─âu de nout─â╚Ťi ╚Öi stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei g─âsi cele mai recente informa╚Ťii despre telefoane, aplica╚Ťii, actualiz─âri software, dar ╚Öi sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171