baterie

OnePlus 9 nu va veni cu display curbat, ar fi cel de pe 8T

OnePlus 9 nu va veni cu display curbat, ar fi cel de pe 8T

OnePlus 9 nu va veni cu display curbat, ar fi cel de pe 8T – Nu mult timp ne mai desparte de lansarea unei alte game asteptate cu nerabdare in 2021 si asa cum era normal, incep sa vina tot mai des informatii referitoare la specificatiile tehnice.

Telefoanele ar urma sa fi lansate oficial chiar in aceasta primavara, probabil la inceput de martie sau chiar mai devreme. 9E mai acecsibil, 9 versiunea de mijloc si varful de gama reprezentat de modelul cu terminatia PRO, cel despre care am aflat ca va avea camere realizate in parteneriat cu Hasselblad.

OnePlus 9 – display plat

OnePlus 9 nu va veni cu display curbat, ar fi cel de pe 8T

Producatorul ar urma sa schimbe putin strategia, una care nu prea ne incanta. Dar una care se practica si pe la case mai mari (cititi Samsung). Mai exact, numai varful de gama al seriei va fi oferit cu display curbat si cei ce vor modele mai accesibile, vor trebui sa se multumeasca si cu un ecran plat.

OnePlus 9 PRO, poza reala

OnePlus 9 Pro

Probabil ca totul tine de costuri sau de profit. OnePlus 9 ar urma sa fie versiunea de mijloc, aceasta urmand sa aiba acelasi display cu care venea OnePlus 8T. Ecran cu o diagonala de 6.55″, plat, de tip punch hole, un Fluid AMOLED cu o rata de refresh de 120Hz.

OnePlus 9, fara display curbat!

 

Datele tehnice nu sunt deloc rele, insa sunt destule diferente (inclusiv sau mai ales in utilizare) intre un display plat si unul curbat. Daca ne aducem aminte, OnePlus 8 se lauda cu un display curbat. Putem spune ca este un downgrade, fie numai la acest capitol?

Restul dotarilor ar urma sa fie extrem de atractive. Procesor Snapdragon 888, 12GB memorie RAM si 256GB stocare interna, incarcare rapida (inclusv wireless), acumulator de 4500 mAh si sistemul de operare Android 11 gata instalat. Asteptam si lansarea unor terminale mai accesibile, OnePlus a inceput anul trecut sa intre si pe aceasta nisa.