Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Super aplicatie Android – Today in History

Super aplicatie Android – Today in History

0

Super aplicatie Android – Today in History. Google Play sufera destul de mult la capitolul aplicatii bune, mai ales cand este vorba si despre una noua.

Astazi, am descoperit una chiar utila pentru cei ce sunt pasionati de cultura generala si nu numai. Calendar Istoric + widget este o aplicatie dezvoltata de catre un roman si iti arata ce anume s-a intamplat de-a lungul timpului intr-o anumita zi.

Spre exemplu, fix acum 28 de ani, in data de 11 iulie, s-a nascut Caroline Wozniacki, o jucatoare de tenis daneza. Tot intr-o zi de 11 iulie, dar in anul 2012, astronomii descopereau a cincea luna a lui Pluto. Pe 11 iulie 1991, a avut loc o clipsa totala de Soare in Mexic si Hawaii. Acum 39 de ani, tot pe 11 iulie, prima statie spatiala a Americii era distrusa la reintrarea in atmosfera.

Si lista informatiilor cu evenimentele ce au avut loc de-a lungul timpului intr-o anumita zi, poate continua.

Aplicatia este impartita in cateva categorii principale. Informatii, evenimente, nasteri, decese sau sarbatori, are chiar si un widget pentru un acces la baza de date cat mai rapid. Se foloseste de informatiile disponibile in Wikipedia. Am apreciat si ca iti da posibilitatea de a sorta evenimentele. Astfel, poti alege sa le vezi mai intai pe cele mai recente, pe cele mai vechi sau in mod aleator.

Interfata aplicatiei arata ca in capturile de mai jos, acolo vedeti si widgetul dar si setarile disponibile.

Aplicatia este in limba romana, poate fi descarcata in mod gratuit de AICI si cred ca merita pastrata in telefon.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here