Acasă Tutoriale telefon Super clip! Si-a facut un iPhone cu piese cumparate din piata

Super clip! Si-a facut un iPhone cu piese cumparate din piata

0

Super clip! Si-a facut un iPhone cu piese cumparate din piata, cam aceasta este pe scurt povestea clipului pe care-l vedeti si voi mai jos.

Este interesant ca acest clip are peste 9 milioane de vizualizari in 4 luni de zile. Il putem numi si un vlog, omul pur si simplu se  plimba prin targuri si isi cumpara piese sh pentru a-si face un iPhone 6S de 16 GB.

Poate fi o idee buna, recunosc ca nu m-am gandit la asa ceva pana acum. Nu este greu deloc si nici imposibil. Practic, ai de cumparat carcasa, placa de baza, ecranul si partea de jos, acolo de regula intalnim mufele, microfon si difuuzor. Desigur, asta in mare si difera de la un telefon la altul.

Poate fi un inceput bun si poate iesiti la jumatate de pret pentru un flagship. Dupa ce ajunge acasa, omul se pune pe treaba si asambleaza telefonul:

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here