Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Super Touch, aplicatia care iti face ecranul mai sensibil la atingere si mai bun

Published

on

Super Touch este o alta aplicatie gratuita pe care am gasit-o in magazinul Google Play, aplicatie ce nu necesita root sau alte modificari ale sistemului de operare pentru a functiona, cu alte cuvinte, o poate folosi oricine.

Este interesant ca producatorul sustine ca poate imbunatati viteza de reactie a ecranului, mai pe intelesul tuturor, vei avea un display mai bun si un touchscreen mai rapid, dar si aplicatiile se vor deschide mai repede! In captura de mai jos, vedem tot ce promite ca stie sa faca aceasta aplicatie:

Screenshot_20160807-200444

Eu am instalat-o si am testat-o, insa nu imi dau seama chiar 100% daca s-a schimbat ceva sau daca este numai un efect placebo, probabil si din cauza ca ecranul telefonului meu este unul bun si nu am probleme, raspunde perfect si rapid la atingeri. Totusi, parca este ceva mai ok, insa repet, poate fi numai un efect placebo. 

Advertisement

O puteti instala si voi si sa va convingeti daca este buna de ceva sau nu!

Instalarea este rapida si la prima deschidere vei vedea pe ecranul telefonului sau a tabletei un scurt tutorial folosire, poti da swipe si gata, aplicatia poate fi utilizata. Asa arata pagina de start, imediat dupa instalarea aplicatiei Super Touch:

Esti informat apoi ca de fiecare data cand repornesti telefonul, va trebui sa o iei la de la capat cu setarile deoarece aplicatia nu este capabila sa retina setarile initiale, avantajul este ca acest proces dureaza destul de putin, asta depinde de setarile pe care le faceti si veti vedea asta in cele ce urmeaza. Iata mai jos informatia de care va vorbeam:

Advertisement

Screenshot_20160807-200234

Pentru a incepe sa o folosesti, trebuie sa setezi un interval intre 1000 si 9998, asta inseama cat de mult vreti sa va optimizati partea de display si touch, minim este 1000 si probabil ca cele mai bune rezultate le obtineti la 9998. Eu am setat prima oara 1000, am testat putin, am repornit telefonul si apoi am ales valoarea maxima.

Problema este ca daca alegem 1000, aplicatia va face setarile initiale destul de repede, in jur de 1 minut sau 2 (in functie de dotarile telefonului) dar daca alegi 9998 trebuie sa stepti destul de mult, intre 5 si 10 minute. Eu am asteptat cam 7-8 minute in conditiile in care am un telefon cu 4GB RAM, posibil sa dureze mai mult daca aveti un terminal mai slabut.

Ce face in acest timp aplicatia Super Touch? Pai veti vedea asta in capturile de mai jos, pe ecranul telefonului veti vedea pasii pe care-i urmeaza si procentajul. La final, va va aparea un mesaj de finalizare si va trebui sa apasati START si SHARE pentru activare, insa puteti sari peste share pe retelele de socializare.

Advertisement

Nu am folosit si functia de “battery save”, despre ea nu va pot spune nimic! Aplicatia Super Touch poate fi descarcata de AICI, o instalati si va dati seama singuri daca este buna de ceva sau nu…

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des