Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Google Play va avea in curand un design usor modificat

Published

on

Google Play va avea in curand un design usor modificat si conform sursei, se pare ca deja lucreaza la cateva modificari pe care cel mai probabil ca le vom vedea pe telefoanele noastre. Aceste schimbari nu vor fi unele cu impact major si se vor concentra mai mult pe zona de setari a aplicatiei.

Pagina de setari va fi divizata in 4 submeniuri. General, Controale utilizator, Familie și Despre aplicatie. “Family” este si singura categorie ce apare ca o noutate, aceasta va include o legatura directa catre Ghidul parental și funcția de control parental ce acum este disponibila in gasita acum in Control utilizator.

Noua interfata ar imbunatati experienta de utilizare, insa este clar ca aceste schimbari nu vor fi unele de mare impact. Probabil ca in rest, Google Play va ramane exact asa cum este in acest moment si trebuie sa recunoastem ca putini utilizatori ajung in zona de setari a acestei aplicatii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des