Acasă NOUTATI Tableta Chuwi V99 Android Quad-Core,Retina Display=250$

Tableta Chuwi V99 Android Quad-Core,Retina Display=250$

1

Daca este sa ne ghidam dupa specificatiile tehnice ale tabletei,ai spune ca vorbim despre vreo noutate de la Samsung sau Apple.Dar daca ne luam dupa pretul de 250 de dolari,lucrurile nu stau chiar asa!

Vorbim despre o tableta Chinezeasca cu specificatii de top dar si de un pret super atractiv,adica de tableta Chuwi V99.

Atractivul dispozitiv este fabricat de o companie (asa cum era de asteptat Chinezeasca) pe numele ei simplu CHUWI care probabil nu ne spune absolut nimic,dar hai sa vedeti cate ne spune tableta!

In primul rand vine cu Retina Display,adica un display cu o calitate mult mai mare fata de ecranele comune ale tabletelor unde un pixel de ex. este de 4 ori mai mic fata de ecranul obisnuit ,incat ochiul uman nu poate observa de la o distanta normala pixelii individuali.

Ecranul de 9.7 “are o rezolutie de 2048×1536 pixeli adica fix cat are si iPad 4.

Procesorul este un Allwinner A31 ARM Cortex A7 quad core ce suporta decodare 3D la 3840×1080 ,H.264  1080p@60 fps encoding,256 KB L1 cache si 1 MB L2 cache.

Memoria RAM este de 2MB DDR3 fata de Samsung Galaxy Tab 2 ce o are de 1MB.

La GPU intalnim un SGXM44MP2-suport BlueRay3D si 4K video

Bateria de 9000 mAh

Android Jelly Bean si iesire HDMI

Suporta Flash Player 11.1

Ecranul suporta pana la 10 atingeri simultane

Memorie interna de 16GB

Camera foto cu autofocus de 5MB

Ca si conectivitate,nu gasim 3G sau Bluetooth,dar parca nici nu mai conteaza cand pentru 250 de dolari primim atat de multe pe o tableta cu niste specificatii demne de iPad5!

Specificatiile sunt bune,dar pacat ca nu putem si testa tableta in Romania sau sa vedem calitatea constructiei.Insa cine doreste sa o cumpere o poate face de AICI

1 COMENTARIU

  1. Detin tableta de fix 1 an si merge destul de bine am instalat un rom twrp de pe net si se misca super bine numai ca bateria are autonomie mica cca. 5-7 ore in regim normal de lucru cu wifi pornit permanent si am problema cu incarcatorul dar se poate incarca pe mini usb putin mai greu rami are destui 2 gb si nu merge niciodata mai mult de 700mb ecranul este intradevar super finisari frumoase. Eu am luat pentru fiica-mea pe roz si a costat 300 euro. Merita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here