Connect with us

Stiri despre telefoane

Tableta Chuwi V99 Android Quad-Core,Retina Display=250$

Published

on

Daca este sa ne ghidam dupa specificatiile tehnice ale tabletei,ai spune ca vorbim despre vreo noutate de la Samsung sau Apple.Dar daca ne luam dupa pretul de 250 de dolari,lucrurile nu stau chiar asa!

Vorbim despre o tableta Chinezeasca cu specificatii de top dar si de un pret super atractiv,adica de tableta Chuwi V99.

Atractivul dispozitiv este fabricat de o companie (asa cum era de asteptat Chinezeasca) pe numele ei simplu CHUWI care probabil nu ne spune absolut nimic,dar hai sa vedeti cate ne spune tableta!

Advertisement

In primul rand vine cu Retina Display,adica un display cu o calitate mult mai mare fata de ecranele comune ale tabletelor unde un pixel de ex. este de 4 ori mai mic fata de ecranul obisnuit ,incat ochiul uman nu poate observa de la o distanta normala pixelii individuali.

Ecranul de 9.7 “are o rezolutie de 2048×1536 pixeli adica fix cat are si iPad 4.

Procesorul este un Allwinner A31 ARM Cortex A7 quad core ce suporta decodare 3D la 3840×1080 ,H.264  1080p@60 fps encoding,256 KB L1 cache si 1 MB L2 cache.

Advertisement

Memoria RAM este de 2MB DDR3 fata de Samsung Galaxy Tab 2 ce o are de 1MB.

La GPU intalnim un SGXM44MP2-suport BlueRay3D si 4K video

Bateria de 9000 mAh

Advertisement

Android Jelly Bean si iesire HDMI

Suporta Flash Player 11.1

Ecranul suporta pana la 10 atingeri simultane

Advertisement

Memorie interna de 16GB

Camera foto cu autofocus de 5MB

Ca si conectivitate,nu gasim 3G sau Bluetooth,dar parca nici nu mai conteaza cand pentru 250 de dolari primim atat de multe pe o tableta cu niste specificatii demne de iPad5!

Advertisement

Specificatiile sunt bune,dar pacat ca nu putem si testa tableta in Romania sau sa vedem calitatea constructiei.Insa cine doreste sa o cumpere o poate face de AICI

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Moraru Cristian

    martie 25, 2014 at 22:41

    Detin tableta de fix 1 an si merge destul de bine am instalat un rom twrp de pe net si se misca super bine numai ca bateria are autonomie mica cca. 5-7 ore in regim normal de lucru cu wifi pornit permanent si am problema cu incarcatorul dar se poate incarca pe mini usb putin mai greu rami are destui 2 gb si nu merge niciodata mai mult de 700mb ecranul este intradevar super finisari frumoase. Eu am luat pentru fiica-mea pe roz si a costat 300 euro. Merita

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des