Acasă TABLETE Tableta Pentru Copii Samsung Galaxy Kids

Tableta Pentru Copii Samsung Galaxy Kids

0

Daca acum aproape un an cei de la Evolio lansau prima tableta dedicata special copiilor, Evolio Tabby de 7″, acum a venit randul celei mai bune companii in domeniu sa lanseze o astfel de tableta mult mai performanta.

Samsung Galaxy Tab 3 Kids pe numele sau compet, este de fapt o tableta Galaxy Tab 3 pe care cei de la Samsung au decorat-o special pentru cei mici oferindu-i o interfata mai prietenoasa, mai simpla de utilizat de catre cei mici, aplicatiile devenind mai mari si mai colorate.

1

Impreuna cu tableta vin si o serie de aplicatii speciale pentru cei mici precum Fănică și Secretul Legumelor, Petrică și Arca lui Noe, Fănică și Asaltul Microbilor plus alte activitati si aplicatii disponibile atat pe tableta dar si in Google Play sau Kid’s Store. Parintii pot gestiona accesul la tableta prin functia Control Parental sau pot prin functia Manager sa gestioneze timpul pe care copii il petrec in fata tabletei. Tableta are un pret mediu de 1000 de lei si poate reprezenta un cadou perfect de Craciun pentru cei mici.

1

Specificatii tehnice:

Procesor dual core 1.2 Ghz, memorie RAM 1 GB + memorie interna de 8 GB, camera principala de 3MP, Android 4.1 Jelly Bean la bord,conexiune WiFi, WiFi direct, KIES Air, ecran TFT de 7 inch cu rezolutia 1024 x 600, baterie de 4000 mAh si ogreutate de 302 g.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here