Acasă Stiri despre telefoane Tablete Android Ieftine Cu Tastatura

Tablete Android Ieftine Cu Tastatura

1

Aceste tablete sunt destul de apreciate printre clienti deoarece iti transforma intr-o oarecare masura tableta intr-un mini laptop. Exista pe piata si modele de tastaturi ce pot fi cumparate separat si se pot atasa la aproape orice tableta prin USB insa aceste tastaturi au si multe minusuri de la design pana la functionalitate.

Din aceasta cauza producatorii sau importatorii au optat pentru punerea in vanzare a acestor modele de tablete ce se conecteaza prin intermediul conexiunii Bluetooth, sunt mai rapide si au un design mult mai placut.

Tablete Android Ieftine Cu Tastatura

Evolio X8 Fusion

Este o tableta lansata la inceputul acestui an ce vine la pachet cu o tastatura ergonomica si destul de aratoasa ce tine loc si de capac protector pentru tableta, transformand-o practic intr-un mini laptop.

1

Tastatura vine la pachet cu tableta si se conecteaza la aceasta prin intermediul conexiunii Bluetooth, portul USB ramanand liber.

1

Pretul tabletei este de 749 lei. Tableta este dotata cu un ecran de 7.85 inch de tip Super IPS HD cu rezolutia de 1024 x 768 px, procesor de tip Quad Core RK3188T la 1.4 GHz, 1GB memorie RAM, 8 GB memorie stocare si baterie de 3900 mAh.

GoClever TERRA 70 L

Este o tableta ieftina ce vine la pachet cu o tastatura (bonus) ce se conecteaza insa prin intermediul unui cablu USB.

1

Tableta costa numai 289 lei si ofera un procesor dual core TMIC imapX15 la 1 GHz, un ecran de 7 inci LCD cu rezolutia de 800×480, 512 MB RAM, 4 GB memorie interna si baterie de 2800mAh.

Goclever Orion 101

Orion 101 este o tableta cu un ecran de 10 inci si vine la fel ca si Evolio X8 cu o tastatura dedicata ce se conecteaza prin Bluetooth, tastatura ce are si rol de protectie.

1

Tableta costa 949 lei si ofera un ecran de 10.1 ” de tip LCD IPS LED cu rezolutia 1280×800, tastatura Bluetooth cu baterie incorporata, procesor quad core Allwinner A31 de 1 GHz, 2 GB RAM, 16 GB stocare interna, difuzoare stereo si baterie de 6200mAh.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.