Acasă Tutoriale telefon Cum Fac O Conexiune WiFi HotSpot Pe Android

Cum Fac O Conexiune WiFi HotSpot Pe Android

8

Cu ajutorul unei conexiuni de tip WiFi HotSpot puteti partaja conexiunea la internet cu alte computere, telefoane, televizoare Smart Tv sau alte dispozitive. Mai  pe intelesul tuturor, daca ai internet pe telefonul/tableta ta de la un operator de telefonie mobila, poti transforma dispozitivul tau intr-un router WiFi si celelalte se pot conecta la el pentru a avea acces la internet. Sau esti intr-o masina si nu ai internet pe telefonul tau insa prietenul tau are. El poate realiza simplu si rapid o conexiune WiFi HotSpot pentru a beneficia si tu de internet pe dispozitivul tau.

Conexiunea se realizeaza destul de usor si este suportata de majoritatea dispozitivelor (telefoane sau tablete) ce ruleaza sistemul de operare Android 4.0 +.

Cum Fac O Conexiune WiFi HotSpot Pe Android

Untitled

*Pentru a putea configura o retea HotSpot, trebuie ca telefonul sau tableta sa aiba acces internet de la un operator de telefonie mobila si conexiunea WiFi de pe dispozitiv trebuie sa fie dezactivata. Tutorialul a fost realizat cu ajutorul unui telefon Samsung Galaxy S3 cu Android 4.3. In mare acestia sunt pasii ce trebuie urmati pentru majoritatea dispozitivelor mobile.

-Intra in meniu-setari-conexiuni-mai multe retele, exact ca in imaginea de mai jos.

1

-Apasa acum partajare conexiune internet.

2

-Apoi Hotspot portabil WiFi

3

-Apasa inca o data pe Hotspot portabil WiFi

4

-Dupa cum se observa in imaginea de mai jos, telefonul a realizat conexiunea pe care a denumit-o AndroidHotspot9475 . Pentru a te conecta la aceasta retea, caut-o in retele WiFi pe telefonul ce nu are internet, selecteaz-o si introdu parola ce a fost generata.

5

-Atat numele retelei cat si parola acesteia pot fi schimbate dupa bunul plac.

6

-Ai posibilitatea sa partajezi conexiunea tuturor dispozitivelor ce se afla in preajma ta sau numai dispozitivelor pe care le preferi.

7

Felicitari, ai realizat o conexiune WiFi Hotspot.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

8 COMENTARII

 1. salutare.
  va scriu din belgia. am o mica problema. operatorul de aici a restrictionat distribuirea de internet prin partajare de pe android catre alte dispozitive. tin sa mentionez ca pe laptop i-mi arata
  „acces internet
  „ dar nu pot intar deloc. am sunat la call center-ul lor si mi-au confirmat aceasta restrictie.
  exista vre-o aplicatie cu care sa pot partaja in continuare, sau vre-o metoda?
  multumesc mult!

 2. cupryan… vroiam sa spun!!!
  & @gabi: hotspot-ul foloseste antena de wi-fi a telefonului pentru a face legaturile cu celelalte dispozitive, siiii…… deoarece acesta (tel.) are o singura antena, va “nimici miseleste” conexiunea cu wi-fi si va alege conexiunea cu dispozitivele, ramanand ca datele sa le poti lua din reteaua mobila. daca nu ai abonament de net pe mobil si nici acei “mega” :)))) de la prepay,…. e inutil :)……. poti doar sa-l folosesti ca “ROUTER 🙂 “, si sa faci un joc la multiplayer cu prietenii tai…. have fun

 3. Salutare
  Am o toyota chr și este dotată cu o tabletă în bord
  Tableta are conexiune bluetooth și adaptor usb
  Există vre-o variantă să să mă loghez wireless cu telefonul mobil la treabă, ea ne având funcția wireless.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here