DISTRIBUIȚI

Cu ajutorul unei conexiuni de tip WiFi HotSpot puteti partaja conexiunea la internet cu alte computere, telefoane, televizoare Smart Tv sau alte dispozitive. Mai  pe intelesul tuturor, daca ai internet pe telefonul/tableta ta de la un operator de telefonie mobila, poti transforma dispozitivul tau intr-un router WiFi si celelalte se pot conecta la el pentru a avea acces la internet. Sau esti intr-o masina si nu ai internet pe telefonul tau insa prietenul tau are. El poate realiza simplu si rapid o conexiune WiFi HotSpot pentru a beneficia si tu de internet pe dispozitivul tau.

Conexiunea se realizeaza destul de usor si este suportata de majoritatea dispozitivelor (telefoane sau tablete) ce ruleaza sistemul de operare Android 4.0 +.

Cum Fac O Conexiune WiFi HotSpot Pe Android

Untitled

*Pentru a putea configura o retea HotSpot, trebuie ca telefonul sau tableta sa aiba acces internet de la un operator de telefonie mobila si conexiunea WiFi de pe dispozitiv trebuie sa fie dezactivata. Tutorialul a fost realizat cu ajutorul unui telefon Samsung Galaxy S3 cu Android 4.3. In mare acestia sunt pasii ce trebuie urmati pentru majoritatea dispozitivelor mobile.

-Intra in meniu-setari-conexiuni-mai multe retele, exact ca in imaginea de mai jos.

CITESTE SI:  Avem nevoie de telefoane care au 8GB RAM?

1

-Apasa acum partajare conexiune internet.

2

-Apoi Hotspot portabil WiFi

3

-Apasa inca o data pe Hotspot portabil WiFi

4

-Dupa cum se observa in imaginea de mai jos, telefonul a realizat conexiunea pe care a denumit-o AndroidHotspot9475 . Pentru a te conecta la aceasta retea, caut-o in retele WiFi pe telefonul ce nu are internet, selecteaz-o si introdu parola ce a fost generata.

5

-Atat numele retelei cat si parola acesteia pot fi schimbate dupa bunul plac.

6

-Ai posibilitatea sa partajezi conexiunea tuturor dispozitivelor ce se afla in preajma ta sau numai dispozitivelor pe care le preferi.

7

Felicitari, ai realizat o conexiune WiFi Hotspot.