Acasă Tutoriale telefon Te-a sunat un numar necunoscut? Iata lista abonatilor periculosi

Te-a sunat un numar necunoscut? Iata lista abonatilor periculosi

3
nofollow

Te-a sunat un numar necunoscut? Iata lista abonatilor periculosi si nu numai. Este vorba despre un website destul de bine pus la punct.

Din cate-mi dau seama, nu este un site afiliat unei companii de telefonie mobila, in formularul de contact apare o adresa din Republica Ceha. Cu toate astea, este full in limba romana si numerele sunt romanesti.

Este simplu de utilizat. Daca te suna cineva si te supara, introduci numarul acolo si imediat vei fi instiintat daca este vorba despre un numar de telefon periculos raportat de alti utilizatori.

Spre exemplu, Florin este cel ce mi-a dat acest pont si tot el a fost sunat astazi de un numar pe care nu-l cunoaste. A introdus acel numar in baza de date si se pare ca este un nr. dubios:

te-a sunat un numar necunoscut? iata lista abonatilor periculosi

Daca este un numar de telefon popular in sensul negativ, vei gasi si alte detalii despre el. Ma refer la numarul de vizualizari, ultima raportare, rating dar si comentariile celor stresati fara rost de un anumit numar:

te-a sunat un numar necunoscut? iata lista abonatilor periculosi

Cei ce se simt deranjati sau chiar hartuiti, pot lasa si ei un comentariu:

te-a sunat un numar necunoscut? iata lista abonatilor periculosi

Pagina principala a acestui website destul de interesant poate fi accesata AICI. Se pare ca este si o aplicatie pentru Android, insa este vorba despre una de tip Caller ID & Call Blocker. Link catre Google Play.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here