baterie

Telefoane de aproape 6 ani vechime primesc actualizari de soft

Telefoane de aproape 6 ani vechime primesc actualizari de soft

Este vorba despre Samsung si despre modelele Galaxy S8 si S8 Plus, cele aparute tocmai in primavara anului 2017. Aceste telefoane au reprezentat o mare schimbare de design pentru cel mai mare producator de terminale mobile din lume, erau primele cu display 18:9.

Si acesta este unul dintre motivele pentru care Samsung ramane un producator premium. Nu uita nici de modelele vechi si ofera actualizari. Chiar daca nu extrem de importante si menite sa aduca o noua versiune de Android, dar totusi ni se demonstreaza ca nu au uitat de el.

actualizare telefoane vechi

Potrivit sursei, nivelul actualizarii de securitate ramane 1 aprilie 2021 si sistemul de operare Android 9. Mai mult, se pare ca pana si telefoane mai vechi vor continua sa primeasca actualizari, ar fi vorba despre Galaxy J7, Galaxy S6 sau Galaxy S7.

Telefoane de aproape 6 ani vechime primesc actualizari de soft

Samsung a promis ca modelele de tip flagship produse dupa 2021 vor primi suport timp de 4 ani de zile pentru actualizari importante de Android si 5 ani pentru cele legate de securitate. Este numai unul dintre multele motive pentru care telefoanele sub acest brand sunt printre cele mai vandute din lume.