Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Evolio, Utok si Serioux interzise in Romania?

Telefoanele Evolio, Utok si Serioux interzise in Romania?

0

Telefoanele Evolio, Utok si Serioux interzise in Romania? Am citit o stire pe internet care spune ca numai telefoanele certificate Google Mobile Services pot fi vandute oficial in Romania, ca urmare a unor dispozitii de la Google, companie ce a publicat si un tabel oficial cu terminalele ce dispun de aceasta certificare. Printre ele, am gasit numai modelele Allview, modelele vandute de catre celelalte companii de la noi din tara precum Evolio, Utok sau Serioux lipsind din aceasta lista.

Posibil sau nu sa se intample ceea ce am spus eu in titlu si nu stiu de cand dateaza aceasta cerinta a celor de la Google. Tot ei anunta ca ar putea bloca telefoanele ce nu au certificare Google Mobile Services. Iata si modelele ce apar oficial in lista Google, lista ce poate fi accesata complet AICI.

aer

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here