Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Sound Joy este prima boxa portabila inteligenta, pret

Published

on

Huawei Sound Joy este prima boxa portabila inteligenta a producatorului, un gadget ce deja este in magazinele din Romania si poate fi comandat la un pret de 599 lei. Inca o data remarc ca cei de la Huawei incearca sa-si diversifice cat pot de mult gama de produse.

Primesc destul de des comunicate de presa. Lansari de laptopuri, ceasuri smart sau alte gadgeturi. Din pacate, mai rar cu telefoanele mobile sau cu tabletele. Imi plac telefoanele lor si mi-as dori mai multe modele, eventual si unele accesibile, cele din categoria mid-range. Cu sau fara Google, dar macar sa fie.

Pana atunci, aflam cateva detalii despre Huawei Sound Joy, prima lor boxa portabila si inteligenta. Boxa are un design din material de tesatura si un rating IP67 (rezistenta la praf și apa) exista chiar si o suprafața anti-alunecare. Acumulatorul de 8800 mAh ofera o autonomie de pana la 26 de ore de redare audio și suport pentru încarcare rapida.

Advertisement

Huawei Sound Joy

Multumita tehnologiei One-Touch Transfer, utilizatorii pot conecta cu ușurința boxa și pot transfera instantaneu conținutul media, este suficienta o atingere a device-ului în partea de sus a difuzorului.

Funcția Shake Stereo Link Up2 permite asocierea și conectarea a doua boxe HUAWEI Sound Joy pentru a forma un sistem stereo iar cu Automatic Discovery utilizatorii pot conecta  un smartphone, un laptop sau o tableta din apropiere la HUAWEI Sound Joy, cu cateva atingeri pe fereastra pop-up care apare pe dispozitivul lor. In materie de design boxa vine cu un inel multicolor pentru efecte luminoase diverse.

Are si o aplicatie dedicata (HUAWEI AI Life) ce accepta HarmonyOS 2 și Android 5.1, dar nu si iOS. Accepta incarcare 5V / 2A, 9V / 2A și 10V / 4A, suporta apeluri vocale, are NFC, se incarca printr-un conector de tip USB Tip C. Boxa dispune de un sistem de difuzoare cu 2 cai Devialet de 79 dBA la 2m și tehnologia Devialet SAM pentru alinierea semnalului și a presiunii de ieșire acustica.

Advertisement

sursa foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des