Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag – Preturi

Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag – Preturi

1
nofollow

Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag – Preturi

Karbonn Mobiles este un producator asiatic de telefoane mobile foarte apreciat in special pe piata din India, iar de curand a intrat si pe piata din Romania prin intermediul magazinelor online eMag si Flanco.

Karbonn Mobiles a fost infiintata in luna martie a anului 2009 si este in prezent una dintre cele mai apreciate companii producatoare de telefoane mobile din India. Fapt destul de important daca ne gandim ca India are o populatie de 1.237 miliarde de suflete (2012) Veniturile companiei sunt de cca. 500 de milioane de dolari SUA.

ffrtf Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag - Preturi

Conform wikipedia, Karbonn Mobiles are sucursale si in tari precum Bangladesh, Nepal, Sri Lanka dar si in Orientul Mijlociu, productia de tablete si telefoane mobile inteligente bazate pe Android incepand in 2012, iar anul acesta compania a semnat un parteneriat cu Microsoft pentru folosirea sistemului de operare Windows Phone pe unele din produsele sale.

In Romania, telefoanele companiei Karbonn au preturi cuprinse intre 169 lei si 1199 lei. Cel mai scump este un Android bine dotat iar cel mai ieftin este Karbonn KPhone 1, un telefon ieftin ce nu ruleaza sistemul de operare Android.

Oferta telefoane si preturi:

Karbonn Kphone 1

Este un telefon ce are un pret de numai 169 lei, fiind si cel mai ieftin produs al lor ce se comercializeaza in Romania. telefonul este un dual sim si este practic o alternativa la telefoanele clasice.

Spatele acestui model aduce putin cu un model de iPhone asa cum vedeti si in pozele de mai jos.

r Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag - Preturi

Nefiind un model Android si avand specificatiile tehnice slabe, nu voi insista la acest capitol.

Karbonn Titanium X

ggg Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag - Preturi

Titanium X este cel mai performant telefon al firmei disponibil pe teritoriul tarii noastre avand specificatii tehnice foarte bune si un design atractiv.

tr Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag - Preturi

Procesor – Cortex A7 Quad Core 1.5 Ghz

Ecran – Full HD, IPS, 5 inci

Memorie RAM – 1 GB

Memorie Interna – 16 GB

Camera Foto – 13 MP / 5 MP

GPU – 

Grosime – 9.9 mm

Greutate – 143 g

Sistem de Operare – Android 4.2.1

Conectivitate – GPS, NFC, 3G, WiFi, FM, Bluetooth

Pret – 1199 Lei

Pe langa aceste doua modele, la eMag mai gasiti si restul ofertei ce cuprinde modelele A5s-399 Lei, A19- 599 Lei , si S5 Plus- 899 Lei.

Untitled Telefoanele Karbonn Mobiles In Romania Prin eMag - Preturi

1 COMENTARIU

  1. Un telefon absolut impecabil. Muzica se aude într-adevăr tare la volum maxim, la încărcare arata timpul rămas pana la încărcarea completa, pozele facute cu camera lui sunt f aproape de realitate, programele merg bine. Super multumit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here