Acasă Stiri despre telefoane Allview Viva H7 Life Si Viva H7 S Cu Internet Gratuit

Allview Viva H7 Life Si Viva H7 S Cu Internet Gratuit

1

Allview Viva H7 Life Si Viva H7 S Cu Internet Gratuit

Cei de la Allview isi pastreaza reputatia si lanseaza astazi doua tablete noi ce vin cu o super oferta ! Este vorba despre tabletele Allview Viva H7 Life Si Viva H7 S ce beneficiaza de internet gratuit in limita a 5 GB/luna timp de un an, fara contract sau fara alte costuri ascunse.

Specificatii tehnice si preturi.

Noile device-uri sunt adaptate cerințelor și nevoilor consumatorilor actuali şi oferă flexibilitatea şi mobilitatea de care aceştia au nevoie. În premieră, alături de o tabletă PC, Allview pune la dispoziția utilizatorilor și un serviciu inclus de internet mobil, timp de un an, fără a fi necesară plata lunară a unei facturi, neimplicând astfel alte costuri suplimentare.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viva H7 Life este o tabletă PC îndrazneață și plină de culoare. Designul ei vesel și colorat atrage toate privirile prin culorile roșu misterios, galben fresh, albastru energic, verde jovial, negru intens și alb pur, îmbinate cu ecran tactil alb sau negru.

pp

Viva H7 S are un design elegant și trendy care o transformă într-un gadget „must have” pentru toți pasionații de tehnologie. Este practică, portabilă și în același timp performantă. Datorită interfeței prietenoase și a ușurinței în utilizare, Viva H7 S se transformă ușor într-un suport electronic flexibil pentru mediul business.

pp

Cele două device-uri combină cele mai utile caracteristici și răspund cerințelor utilizatorilor actuali de tablete PC. Ambele sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au 3G integrat și funcție de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS și Bluetooth.

Tabletele PC sunt personalizate cu teme interactive ce conferă unicitate în gamă, precum Living, Modern Style, Joy, Xtreme și Android.

Tabletele PC au preinstalat softul de navigație offline Sygic, care este apreciat de milioane de clienți. Sygic oferă o interfață modernă, intuitivă, ușor de utilizat și ghidare audio și video de înaltă acuratețe. Amatorii de fotografii „selfie” au la dispoziție o serie de efecte și peste 20 de funcții prin care se realizează infinite combinații, pentru fotografii spectaculoase.

Ambele tablete PC dispun de 2 camere foto, camerele principale având 5 MP (Viva H7 S) și 3,2 MP (Viva H7 life). Acestea au LED flash și o serie de funcții utile pentru utilizatori precum HDR, mod panoramic, smart magic mode și smart selfie mode.

Tabletele PC Viva H7 life și Viva H7 S pot fi comandate împreuna cu serviciul de trafic de date doar în perioada 1 iulie – 15 iulie 2014 la preţul de 549 lei, respectiv 699 lei.

1 COMENTARIU

  1. Mi-am cumparat aceste tablete Viva H7 Life si Viva H7S pentru mine si pentru fratele meu si pot spune ca sunt foarte multumit de aceste tablete chiar sunt foarte bune imi plac foarte mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.