Acasă Stiri Android Si Noutati Telefon Xiaomi cu incarcare solara, panou integrat in carcasa

Telefon Xiaomi cu incarcare solara, panou integrat in carcasa

13

Telefon Xiaomi cu incarcare solara, asta se pare ca se pregateste sa ne prezinte compania si in acest sens, deja au inregistrat aceasta inventie. Nu este prima data cand un telefon mobil ar folosi energia solara pentru a se incarca, exista la ora actuala acumulatori externi ce sunt prevazuti cu aceasta tehnologie.

Insa, ar fi pentru prima data cand un telefon mobil ar avea un astfel de panou si mai mult decat atat, acesta ar urma sa fie integrat in carcasa. Teoretic, asta ar insemna ca terminalul ar putea sa acumulaeze energie singur, fara sa-l amplasam pe un incarcator wireless sau sa-l conectam la o sursa de energie.

Telefon Xiaomi cu incarcare solara

Este destul de ciudat, mai ales ca nu prea putem folosi o husa de protectie (poate transparenta), nu cred ca poate acumula energie cand este tinut in mana si cand panoul este acoperit. Apoi, nici seara sau noaptea nu ar avea cum sa acumuleze energie. Si lista cu dezavantaje ar putea continua.

Este posibil ca acest telefon Xiaomi cu incarcare solara, sa fie dotat cu o tehnologie mai avansata, poate si cu un soft integrat in sistemul de operare. Exista si cateva imagini, le-am atasat acestui articol, ambele ar sugera acelasi telefon mobil sau mai bine spus, acelasi tip de design.

Ceva asemanator cu un Xiaomi Mi Mix 3, adica unul cu mecanism slider. Se observa in mod clar ca telefonul nu ar avea notch si camera secundara nu ar putea fi amplasata in alta parte, poate numai sub display.

Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem despre ce este vorba, cert este ca cei de la Xiaomi deja au inregistrat aceasta tehnologie. Si in afara de acumulatorii externi de care aminteam anterior, trebuie sa ne reamintim ca la ora actuala, sunt disponibile si huse de telefon ce sunt dotate cu mici panouri solare.

13 COMENTARII

  1. Depinde de calitatea panoului solar , dacă poate încărca bateria telefonului destul de repede .Am o baterie externă cu panou solar care trebuie ținută la soare mult timp că să se incarce complet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here