baterie

Telefonul care schimba totul intr-un clip oficial! ZTE Axon 20 5G

Telefonul care schimba totul intr-un clip oficial! ZTE Axon 20 5G

ZTE Axon 20 5G – telefonul care ar putea aduce marea schimbare, una pe care o multi o asteapta. Asta in timp ce marile firme continua sa produca telefoane cu display perforat, un notch sub toate formele si dimensiunile.

Iata ca au mai ramas numai cateva zile pana in data de 01 septembrie 2020, data la care va aparea pe piata primul telefon din lume cu camera de selfie sub display!

Si va fi unul chinezesc, produs de chiar de ZTE. Companie de talie mondiala, dar una care nu prea ne-a obisnuit cu noutati in domeniu. Nu mai ramane decat ca ceilalti sa copieze, oricum tehnica aceasta este destul de des intalnita.

ZTE Axon 20 5G – clip oficial

Dar avand in vedere ca telefonul va avea un procesor de tip Snapdragon 765G, putem spune ca cei de la ZTE au vrut sa vada mai mult ce succes pot atinge cu acest terminal.

Este bine ca nu s-au “aruncat” direct la Snapdragon 865. Vor reusi in acest mod sa tina si pretul sub control. Din pacate, nu cred ca va fi disponibil in mod oficial prin Romania si asteptam sa vedem cam cat de mult ar urca noua tehnologie pretul acestui smartphone.

Telefonul care schimba totul intr-un clip oficial! ZTE Axon 20 5G

Pe langa aceasta camera de selfie invizibila de 32MP, ZTE Axon 20 5G este asteptat sa soseasca cu un display de 6.9″ cu tehnologie OLED si rezolutie FHD+, senzor de amprenta integrat si pana la 12GB RAM.

Camere principale de 64MP + 8MP + 2MP + 2MP, acumulator cu incarcare rapida si capacitate de 4120 mAh, conectivitate 5G si pana la 256GB stocare interna.