Connect with us

Stiri despre telefoane

Iata primul telefon ce suporta 20GB RAM, ZTE Axon 30 Ultra

Published

on

ZTE Axon 30 Ultraprimul telefon ce suporta 20GB RAM A fost anuntat astazi (intr-o noua varianta) de catre companie si lansarea oficiala va avea loc in data de 25 noiembrie 2021. Din pacate, aceasta companie nu este oficial prezenta in Romania, cel putin nu cu divizia de telefoane mobile.

ZTE este un nume mare in aceasta industrie si nu de putine ori au adus inovatie. Asta nu inseamna ca 20GB memorie RAM = automat inovatie, probabil ca vor mai aparea modele produse de alte firme. Este vorba despre un ansamblu hardware care suporta aceasta cantitate de RAM. Initial, va fi vandut cu 18GB RAM!

Avem nevoie de 18 sau 20GB RAM. Teoretic nu, un smartphone cu Android se descurca admirabil chiar si cu 6 sau 8GB RAM. Adica utilizatorii vor fi multumiti si nu vor simti nevoia de mai mult, mai ales daca sistemul de operare este bine optimizat si procesorul unul capabil.

Advertisement

Primul telefon ce suporta 20GB RAM / Aerospace

Pe langa faptul ca este primul smartphone cu 18GB RAM, ZTE Axon 30 Ultra mai are si 1TB stocare interna. La nivel de camere foto, exista 3 senzori de 64MP dar si o camera persicop de 8MP ce suporta zoom optic 5X. In plus, distanța focala merge de la 13 mm la 123 mm.

ZTE Axon 30 Ultra – preturi si versiuni

Sunt mai multe versiuni de Axon 30 Ultra. Cea “normala” vine cu 16GB RAM si costa in jur de 1000 USD iar cea mai dotata care este o varianta “Aerospace” ajunge sa coste aproape 1300 USD. La prima vedere, pretul nu pare unul slab, asta daca ne gandim ca sunt telefoane mai slab dotate, dar cu pret mai mare.

Procesorul este un Snapdragon 888, ecranul de tip AMOLED ce este capabil sa redea 1 miliard de culori, rata de refersh de 144Hz, suport HDR10+ si diagonala de 6.67″. Acumulator cu o capacitate de 4600 mAh ce se incarca la 65W, conectivitate 5G, difuzoare stereo si captura video ce urca pana la rezolutie 8K si 30fps.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des