Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul cu doua ecrane, NUBIA X, va fi lansat astazi

Published

on

NUBIA X este mai mult un concept si producatorul incearca sa sondeze piata cu acest terminal. Este totusi de apreciat ca vin cu ceva nou pe piata, ramane de vazut daca un astfel de telefon va starni interes si se va vinde bine. Nubia, fostul sub-brand ZTE va lansa astazi oficial acest model si deja stim cateva detalii tehnice.

Cel mai interesant aspect al acestui telefon este dat chiar de display, de fapt sunt doua la numar. Unul principal si unul in partea din spate. Nu este ceva nou, in trecut am mai admirat asa ceva pe telefoanele Yotaphone. Acum, discutam insa de ecrane mai mari si cu rezolutii mai bune. Astfel, NUBIA X se prezinta cam asa:

 • Display principal de 6.2″, tehnologie IPS LCD, rezolutie 2280×1080 pixeli.
 • Display secundar in partea din spate, panou OLED de 5.1″, rezolutie 1520×720 pixeli.

NUBIA X

Producatorul nu a ignorat nici restul de specificatii tehnice, ba mai mult, se pare ca NUBIA X obtine scoruri de top in testele de benchmark. Era si de asteptat daca ne uitam putin pe restul dotarilor tehnice. Procesor Qualcomm Snapdragon 845 (1o nm), 8GB RAM si 128GB capacitate de stocare interna.

Advertisement

Acumulatorul are o capacitate de 3,800mAh, ecranul principal nu are notch si in partea din spate a ramas loc pentru cele doua camere foto principale. Nu exista un senzor de amprente clasic, probabil este amplasat in partea laterala sau integrat in display. Pentru moment, nu se cunosc detalii legate de pret si ramane de vazut daca va ajunge si prin Romania.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. Anonim

  octombrie 31, 2018 at 07:18

  Aștept cu interes să apară telefonul cu multiple ecrane… Gen cub rubik…. Rămân la părerea că este 99.99% marketing și restul utilitate practică.

 2. Anonim

  octombrie 31, 2018 at 07:26

  Mai bine puneau ecranul oled pe fata. Nu vad rostul unui astfel de telefon…

 3. Amon

  octombrie 31, 2018 at 09:38

  La ce pot fi de folos doua ecrane?! Nu le vad rostul!

 4. Anonim

  octombrie 31, 2018 at 07:53

  Deci când l-ai scapat esti 100% sigur ca e spart …

 5. Alin

  octombrie 31, 2018 at 15:43

  Rostul poate fi:
  0. pentru că pot;
  1. ecranul secundar arată în regim AOD monocrom ora (și alte elemente)
  2. ecranul principal este destinat consumului media, iar cel secundar activităților de bază în situațiile în care doar o mînă-i disponibilă (5,1′”)
  3. ghici!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des