Acasă Stiri Android Si Noutati Telefonul cu doua ecrane, NUBIA X, va fi lansat astazi

Telefonul cu doua ecrane, NUBIA X, va fi lansat astazi

5
nofollow

NUBIA X este mai mult un concept si producatorul incearca sa sondeze piata cu acest terminal. Este totusi de apreciat ca vin cu ceva nou pe piata, ramane de vazut daca un astfel de telefon va starni interes si se va vinde bine. Nubia, fostul sub-brand ZTE va lansa astazi oficial acest model si deja stim cateva detalii tehnice.

nubia x

Cel mai interesant aspect al acestui telefon este dat chiar de display, de fapt sunt doua la numar. Unul principal si unul in partea din spate. Nu este ceva nou, in trecut am mai admirat asa ceva pe telefoanele Yotaphone. Acum, discutam insa de ecrane mai mari si cu rezolutii mai bune. Astfel, NUBIA X se prezinta cam asa:

 • Display principal de 6.2″, tehnologie IPS LCD, rezolutie 2280×1080 pixeli.
 • Display secundar in partea din spate, panou OLED de 5.1″, rezolutie 1520×720 pixeli.

NUBIA X

nubia x

Producatorul nu a ignorat nici restul de specificatii tehnice, ba mai mult, se pare ca NUBIA X obtine scoruri de top in testele de benchmark. Era si de asteptat daca ne uitam putin pe restul dotarilor tehnice. Procesor Qualcomm Snapdragon 845 (1o nm), 8GB RAM si 128GB capacitate de stocare interna.

nubia x

Acumulatorul are o capacitate de 3,800mAh, ecranul principal nu are notch si in partea din spate a ramas loc pentru cele doua camere foto principale. Nu exista un senzor de amprente clasic, probabil este amplasat in partea laterala sau integrat in display. Pentru moment, nu se cunosc detalii legate de pret si ramane de vazut daca va ajunge si prin Romania.

5 COMENTARII

 1. Rostul poate fi:
  0. pentru că pot;
  1. ecranul secundar arată în regim AOD monocrom ora (și alte elemente)
  2. ecranul principal este destinat consumului media, iar cel secundar activităților de bază în situațiile în care doar o mînă-i disponibilă (5,1′”)
  3. ghici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here