Connect with us

Stiri despre telefoane

Televizor Samsung pentru 10LEI, inca o postare falsa de care sa va feriti

Published

on

Televizor Samsung pentru 10LEI, inca o postare falsa de care trebuie sa va feriti si pe care probabil ca multi au vazut-o pe retelele de socializare, in special pe Facebook. Aceasta vine dupa anuntul care ne spunea ca “Instanța obliga EMAG sa vanda trotinete Xiaomi Mi Pro 2 cu 10 lei”.

Cred ca astfel de articole sunt de bun augur si potrivite pentru cei care ar fi tentati sa apese pe acele linkuri din postari. Probabil ca sunt multi care deja au facut-o, multi care vor sa o faca. Recomandarea de baza si principalul indemn, nu apasati pe acele linkuri! Mai ales daca aveti date sensibile pe telefon sau carduri bancare salvate.

WOW! Televizor Samsung pentru 10LEI! Din cauza opririi livrării în unele țări, Samsung să ofere ultimul lot de TV pentru 10LEI! Faceți clic pe butonul din anunț și luați parte la acțiune!” Pare ca cineva a stat si a gandit postarea aceasta, insa cred ca este tradusa, probabil pagina aceasta de Facebook nu este facuta de cineva din Romania. Oricum, a avut rabdare si sa modifice poza din postare:
Televizor Samsung pentru 10LEI
Cred ca Samsung ar trebui sa se sesizeze, la fel ar trebui sa faca toti cei care vad postarea. Cel mai bine ar fi ca aceasta sa fie raportata (la Facebook) drept frauda. Mecanismul este acelasi, adica un mic joc pe care trebuie sa-l parcurgi, sa raspunzi la anumite intrebari si la final (daca exista un final), dupa ce se deschid o multime de pagini in browser, realizezi ca nu ai procedat corect si ca probabil ti-ai expus calculatorul sau telefonul.
Televizor Samsung pentru 10LEI, inca o postare falsa de care sa va feriti
Observati ca se foloseste si de imaginea Amazon, dar este suficient sa va uitati la acel link pentru a realiza ca totul este fals. Am stat si am cautat inclusiv poza originala, aceasta este postata de catre magazinul Walmart din SUA. In concluzie, nu apasati pe nimic acolo si raportati postarea.
Televizor Samsung pentru 10LEI, inca o postare falsa de care sa va feriti

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    mai 5, 2022 at 15:43

    La cați fani aur si șoșoacă avem nici nu este de mirare ca fac hackerii bani cu ei. Pe o parte și-o merită ca poate se mai trezesc in acest fel

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171