Acasă Tutoriale telefon Telefonul foloseste microfonul pentru a te asculta? Iata rezolvarea!

Telefonul foloseste microfonul pentru a te asculta? Iata rezolvarea!

9
nofollow

Telefonul foloseste microfonul pentru a te asculta? Iata rezolvarea! Desi nu este ceva dovedit 100%, multi cred ca telefonul ne asculta (in sensul nedorit) adica ne spioneaza. Si nu neaparat Google face asta, sunt voci care sustin ca anumite aplicatii sunt raspunzatoare.

Unii chiar spun ca producatorii mai mici din China isi customizeaza interfata instalata pe telefonul mobil, pentru a ne spiona. Google ne urmareste, insa intr-un alt mod. Ei se folosesc in principal de istoricul cautarilor noastre pe internet, pentru a ne oferi reclame relevante, unele adaptate nevoilor noastre.

Insa, daca aveti si alte banuieli si chiar nu vreti ca telefonul sa va “spioneze” prin intermediul microfonului, iata ce trebuie sa facem.

Sunt 2 metode:

Metoda 1 (Google):

Intra in meniul de setari, apoi cauta si acceseaza “Google”. De aici, cauta si intra in “Cautare Google”. Dupa ce ai ajuns aici, deschide “Voce”. Acum, apasa pe “Voice Match” si asigurate ca “Rostiti Ok Google oricand” este debifata.

Metoda 2 – oprirea completa a microfonului:

Puteti urma pasii de mai jos in cazul oricarei aplicatii (acolo unde este posibil), in tutorialul de mai jos ne referim direct la Google.

Intra in setari – aplicatii si cauta Google. Deschide si apoi apasa pe “permisiuni”. Asigura-te ca microfonul este debifat.

9 COMENTARII

  1. Am observat ca sunt unele aplicatii care iti cer acordul pentru microfon desi nu prea au legatura cu acesta , am auzit si eu zvonuri de genu , dar nu cred ca reprezinta un pericol pentru mine si oricum oricine ar asculta nu ar auzi mare lucru :))

  2. Ca sa ma gandesc ca ma spioneaza cineva..ar insemna sa ma cred mai importanta decat mi.s..
    Cred ca multe is adevarate..doar ca personal si individual nu.s importanta pt nimeni..asa ca pot asculta/accesa/viziona,etc :p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here