Connect with us

Stiri despre telefoane

Televizoare Allview, in curand pe piata romaneasca, toamna lui 2018!

Published

on

In comunicatul oficial, compania ne spune ca vom vedea in magazine televizoare Allview in aceasta toamna, asta inseamna ca nu a mai ramas mult pana in acel moment. Mai interesant, tot ei sustin ca aceste televizoare Allview au fost “dezvoltate de la începutul anului 2018 de catre specialiștii de la Allview”, probabil ca nu vom discuta neaparat numai despre televizoare rebranduite si atat.

Televizoare Allview

Televizoare Allview

Desigur, nu ne asteptam sa fie produse in Romania de la zero, probabil ca partea de design si softul acestor televizoare Allview sunt gandite de catre ei. Astfel, dupa ceasuri inteligente, produse smart, bratari fitness, plus dezvoltarea de la zero a asistentului personal AVI, compania vine iarasi cu ceva nou pe piata.

Din cate stiu, pe la inceputul anilor 2000, televizoare Allview mai existau pe piata, insa acum este vorba de cu totul altceva. Vor fi si modele smart, dar si clasice! Iata si cum suna comunicatul oficial:

Surpriza acestei toamne vine de la brandul românesc Allview, care le promite utilizatorilor săi o experiență remarcabilă. Allview anunță că intră pe piața de televizoare și că va aduce o serie de noutăți interesante.

Advertisement

Compania pregătește lansarea unei noi game de produse, televizoare smart și clasice. Televizoarele vor fi fi disponibile din această toamnă pe piața românească. Terminalele au fost dezvoltate de la începutul anului 2018 de către specialiștii de la Allview.

Acest pas face parte din strategia noastră de a facilita utilizatorului interacțiunea cu device-urile pe care le folosește. Televizoarele care vor fi lansate în curând vor aduce un nou concept, axat și dezvoltat pe preferințele clientului”, explică Lucian Peticilă, managerul general al companiei Allview.

În acest fel, Allview își lărgește portofoliul de produse, compania comercializând la acest moment telefoane, tablete și smart device-uri.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
11 Comments

11 Comments

 1. Anonim

  septembrie 18, 2018 at 15:26

  Deja vad urmatoarele oferte de la Digi

 2. Anonim

  septembrie 18, 2018 at 15:03

  Să fie!

 3. Anonim

  septembrie 18, 2018 at 15:07

  Vor aceeasi soarta ca Utok ? :))

  • Androidro.ro

   septembrie 18, 2018 at 15:39

   Pai utok e inca on si vinde televizoare!

  • Anonim

   septembrie 18, 2018 at 15:42

   Androidro.ro da, dar a terminat-o cu mobilele.

 4. Anonim

  septembrie 18, 2018 at 15:08

  sa fie si sa fie si calitate..

 5. Anonim

  septembrie 18, 2018 at 17:46

  Pe app chinezesti televizoarele au cam aceleasi preturi ca si la noi,de unde se aprovizioneaza allview?

 6. Anonim

  septembrie 18, 2018 at 17:53

  Abia aștept Allview sunt o firmă serioasă,când am avut probleme cu produse de ale lor nu au spus niciodată nu! Va recomand cu mare plăcere produse lor le țin pumni ❤️❤️❤️ Televizoare Allview

 7. Mihai Onofrei

  septembrie 19, 2018 at 12:39

  Asta chiar e o noutate, este foarte interesant ce vor sa faca.

 8. Mihai Onofrei

  septembrie 19, 2018 at 12:41

  Ar fi frumos sa integreze si asistentul vocal pe cele din categoria smart. Astept cu nerabdare lansarea acestor produse.

 9. Vlad R

  decembrie 20, 2018 at 15:06

  Frumoase noile TV-uri, astept cu nerabdare sa apara si prin magazine ca sa le pot vedea mai in detaliu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des