baterie

Televizoare Allview, in curand pe piata romaneasca, toamna lui 2018!

Televizoare Allview, in curand pe piata romaneasca, toamna lui 2018!

In comunicatul oficial, compania ne spune ca vom vedea in magazine televizoare Allview in aceasta toamna, asta inseamna ca nu a mai ramas mult pana in acel moment. Mai interesant, tot ei sustin ca aceste televizoare Allview au fost “dezvoltate de la începutul anului 2018 de catre specialiștii de la Allview”, probabil ca nu vom discuta neaparat numai despre televizoare rebranduite si atat.

Televizoare Allview

Televizoare Allview, in curand pe piata romaneasca, toamna lui 2018!
Televizoare Allview

Desigur, nu ne asteptam sa fie produse in Romania de la zero, probabil ca partea de design si softul acestor televizoare Allview sunt gandite de catre ei. Astfel, dupa ceasuri inteligente, produse smart, bratari fitness, plus dezvoltarea de la zero a asistentului personal AVI, compania vine iarasi cu ceva nou pe piata.

Din cate stiu, pe la inceputul anilor 2000, televizoare Allview mai existau pe piata, insa acum este vorba de cu totul altceva. Vor fi si modele smart, dar si clasice! Iata si cum suna comunicatul oficial:

Surpriza acestei toamne vine de la brandul românesc Allview, care le promite utilizatorilor săi o experiență remarcabilă. Allview anunță că intră pe piața de televizoare și că va aduce o serie de noutăți interesante.

Compania pregătește lansarea unei noi game de produse, televizoare smart și clasice. Televizoarele vor fi fi disponibile din această toamnă pe piața românească. Terminalele au fost dezvoltate de la începutul anului 2018 de către specialiștii de la Allview.

Acest pas face parte din strategia noastră de a facilita utilizatorului interacțiunea cu device-urile pe care le folosește. Televizoarele care vor fi lansate în curând vor aduce un nou concept, axat și dezvoltat pe preferințele clientului”, explică Lucian Peticilă, managerul general al companiei Allview.

În acest fel, Allview își lărgește portofoliul de produse, compania comercializând la acest moment telefoane, tablete și smart device-uri.