Connect with us

Stiri despre telefoane

Inedit! Au aparut televizoare de inchiriat in Romania, telerenta.ro

Published

on

Cred ca este un serviciu cat se poate de nou in Romania, probabil inspirat de afara. Si firma (Telerenta) care ofera acest serviciu este una la fel de noua, observ ca a fost infiintata chiar anul acesta, 2023.

Nu este un articol reclama, nu voi pune link spre ei. Site-ul este telerenta.ro. Nici nu stiam de existenta acestui tip de serviciu, probabil ca este o noutate la noi in tara si pare a fi un subiect interesant de abordat.

Ramane de vazut daca va prinde si daca romanii vor aprecia si vor folosi acest serviciu. Toate televizoarele sunt de tip SMART si pot fi inchiriate, vad ca sunt producatori consacrati. Samsung, LG, Sony TCL, etc.

Advertisement

Acum, trebuie sa ne gandim bine si sa punem in balanta anumite aspecte. Are rost sa dam chirie lunara pe un televizor. Practic, cu banii pe care-i dai pe chirie intr-un an, ai putea sa-l cumperi. Nu stiu carui gen de persoana se adreseaza acest timp de business, insa ideea din spate nu este rea.

Produsele sunt noi, in garantie si livrarea se face in toata tara. Insa, pretul este mai mic daca-l inchiriezi pe o perioada mai mare.

oferta telerenta.ro televizoare de inchiriat

  • Cel mai ieftin este un TCL LED de, 108 cm, Smart Google Android TV, 4K Ultra HD
  • Daca-l inchiriem pe o perioada de 3 luni de zile, tariful va fi de 145.99 lei/luna
  • Daca alegem 24 de luni (adica 2 ani), vom plati numai 77 lei/luna. In total, dupa 2 ani de zile, realizam ca vom achita 1848 lei…si acesta este cel mai ieftin.

Haideti sa ne uitam putin si la cel mai scump. Discutam despre un Sony OLED 65A80K, 164 cm, Smart Android Google TV, 4K Ultra HD.

telerenta smart tv inchiriere

  • Daca-l inchiriem pe o perioada de 3 luni de zile, rata lunara va fi de 1255.99 lei/luna
  • Daca alegem 24 de luni (adica 2 ani), vom plati 667 lei/luna. In total, dupa 2 ani de zile, realizam ca vom plati in jur de 16.000 de lei.
  • M-am uitat pe net si am vazut care este acum (mai 2023) pretul acestui televizor. La eMag, el costa 8499 lei.

Cred ca au in total cam 50 de televizoare, ma gandesc ca pot apela la un astfel de serviciu persoanele care stau in chirie si vor un TV mai ok, poate studentii, poate anumite companii, in birouri, etc. Ideea nu este rea, dar mi-ar fi placut sa vad preturi o idee mai mici.

Ok este ca in caz de dauna totala (daca-l darama pisica sau daca-l sparge nevasta), acopera ei 80% din paguba. Le uram succes!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171