Connect with us

Stiri despre telefoane

Android 13 este oficial, update vine pe Samsung, Xiaomi, OnePlus, etc

Published

on

Anul acesta, Android 13 s-a grabit putin si Google a prezentat in august cea mai noua versiune a popularului sistem de Android. Desigur, el era disponibil si pana acum in diverse versiuni pe telefoanele Google, dar astazi asistam la prezentarea oficiala.

Cam cu 2 luni mai devreme in comparatie cu Android 12, acesta sosea in octombrie 2021. Si experienta mea cu 12 a fost dezamagitoare, a trebuit sa ma chinui destul de mult sa-mi aduc telefonul la o versiune stabila de 11.

Dar nu este vina Google, producatorii se cam grabesc sa ofere actualizari la cea mai noua versiune si de multe ori, aceste actualizari sunt pline de probleme. Acesta este si motivul pentru care va sfatuiesc sa nu “sariti” imediat si sa instalati primele 2 actualizari care vin de la producator.

Advertisement

Este mai ok sa instalati Android 13 dupa ce ati vazut ce probleme sunt nerezolvate, ce lipseste si cum se comporta in realitate. Degeaba cititi jurnalul de actualizari, acolo descrierile sunt destul de sumare si va puteti pacali.

Android 13 este prezentat oficial de catre Google

android 13

Android 13 va sosi pe telefoane sub brand Samsung, Asus, Nokia, Google, iQOO, Motorola, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Sony, Tecno, Vivo sau Xiaomi. Dar acestea nu sunt singurele, Google spune ca vor fi si altele spre final de an. Probabil ca pentru inceput, telefoanele de tip flaghsip vor primi noua varianta.

Android 13 vine cu un aspect și un stil evoluat care se bazează pe Material You. Puteți personaliza aplicațiile non-Google pentru a se potrivi cu tema și culorile de fundal ale telefonului dvs., făcând ecranul de pornire mai coeziv și unic pentru stilul dvs.

Advertisement

android 13 update

Pentru mulți utilizatori Android care vorbesc mai mult de o limbă, am adăugat o solicitare pentru funcții de top. Puteți atribui anumite limbi aplicațiilor individuale, astfel încât să puteți păstra sistemul telefonului într-o singură limbă și fiecare dintre aplicațiile dvs. într-o altă limbă.

Android 13 dispune de un player media actualizat care își adaptează aspectul și senzația în funcție de muzica sau podcast-ul pe care îl ascultați. De exemplu, atunci când asculți muzică, playerul media pune în evidență grafica albumului și are o bară de redare care dansează pe măsură ce progresezi printr-o melodie. Funcționează chiar și pentru media redate prin Chrome.

android 13 samsung

Noua versiune va permite să personalizați în continuare modul “Ora de culcare” cu estomparea imaginii de fundal și tema întunecată. Aceste opțiuni de ecran vă ajută ochii să se adapteze la întuneric atunci când sunteți gata de somn – și sa adormiți din nou daca vă treziți sa verificați telefonul în miezul nopții.

Advertisement

Preveniți orice acces nedorit la clipboard. Dacă copiați date sensibile, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon sau acreditările de conectare pe dispozitiv, Android va șterge automat istoricul clipboard-ului după o perioadă de timp.

android 13 xiaomi

Android 13 vă ajută să vă păstrați notificările sub control și să vă asigurați că primiți doar alertele pe care le solicitați. Aplicațiile pe care le descărcați vor avea nevoie acum de permisiunea dvs. explicită pentru a trimite notificări, în loc să li se permită să trimită notificări în mod implicit.

Simțiți-vă că vă aflați în mijlocul acțiunii cu Spatial Audio ce schimbă sursa sunetului pentru a se adapta la modul în care întorci capul, oferindu-vă o experiență de ascultare mai captivantă pe telefonul sau tableta Android.

Advertisement

android 13 actualizare

Android 13 adoptă Bluetooth Low Energy (LE) Audio, un nou standard audio Bluetooth care are ca rezultat o latență mai mică decât sunetul clasic. Acest lucru vă permite să auziți sunetul care este mai bine sincronizat cu sursa sunetului, reducând întârzierea. Cu Bluetooth Low Energy (LE) Audio, vă puteți bucura, de asemenea, de o calitate audio îmbunătățită și de a difuza sunet la mai multe dispozitive în același timp.

În curând veți putea să copiați conținut — cum ar fi o adresă URL, o imagine, un text sau un videoclip — de pe telefonul dvs. Android și să îl inserați pe tabletă

Multitasking-ul pe tabletă este și mai ușor cu Android 13. Cu bara de activități recent actualizată pe acest gen de dispozitive, puteți vedea toate aplicațiile dintr-o privire și puteți glisa și plasa cu ușurință orice aplicație din biblioteca dvs. în modul ecran divizat.

Advertisement

Android 13 este dotat si cu suportul video HDR pentru aplicațiile de cameră terță parte, un comutator de ieșire media actualizat, afișaje braille pentru Talkback și multe altele.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171