Tema de Android 6 Marshmallow pe Allview P5 Energy

Tema de Android 6 Marshmallow pe Allview P5 Energy – Pana cand cei de la Allview ne vor oferi un update firmware la Android 6 Marshmallow, ne multumim cu cateva aplicatii de tip launcher (tema) ce simuleaza prezenta acestui sistem de operare pe telefoanele noastre.

Cum am in teste acum si un Allview P5 Energy (unboxing) m-am gandit sa instalez o astfel de tema pe telefon si sa vad cum arata dar cel mai important aspect, sa vad cum se misca si ce schimbari sunt fata de interfata si tema oferita de Allview pe P5 Energy, telefon ce vine din cutie cu Android 5.1 Lollipop.

Spre surprinderea mea, aceasta tema functioneaza ireprosabil, se misca ceva mai bine fata de tema originala Allview si vine cu multe posibilitati de setare si customizare, chiar si in varianta gratuita! Pentru acces total, acest launcher beneficiaza si de o varianta full pe care o puteti primi contra cost.

Eu am incercat aplicatia de AICI, dar sunt mai multe in google Play si va puteti opri la cea care va place mai mult sau o puteti accesoriza pe aceasta cu alte aplicatii de genul “imagini de fundal” aplicatii ce sunt si ele disponibile gratuit in Google Play si aduc mai aproape Android 6 Marshmallow.

Articolul continua dupa reclama:

Iata si galeria foto, capturi de ecran realizate pe Allview P5 Energy cu tema de Android 6 Marshmallow:

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Root Essentials, multe unelte root intr-o singura aplicatie
More from Cosmin

Rock The Summer Sale, modul gearbest de a intampina vara

Rock The Summer Sale, modul gearbest de a intampina vara si este...
Citeste tot

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *