Connect with us

Aplicatii telefoane Android

O tema pentru telefon care vine direct de la Mircrosoft

Published

on

Tema noua pentru telefon, Microsoft Launcher Preview 2020, versiunea (Early Access). Asta inseamna ca momentan, este inca in dezvoltare si utilizatorul poate descoperi bug-uri.

Eu am instalat-o pe telefonul meu care are Android 10 si functioneaza ok, fara probleme. O tema, este un launcher, asta pentru cei ce nu stiu acest aspect. Iar un launcher, este practic interfata de utilizator.

De fapt, aplicatia nu este chiar complet noua. Microsoft Launcher a aparut prin 2015 si este un launcher destul de popular in Google Play. Aceasta versiune este una proaspata si mai adaptata telefoanelor moderne.

Advertisement

Aplicatia este complet gratuita, fara reclame. Link catre descarcare, la finalul articolului. Microsoft sustine ca noua versiune aduce animatii mai fluente, un consum mai mic de energie, incarcare mai rapida, etc.

Pe langa altele, mi-a placut ca ofera posibilitatea de a seta un mod intunecat, ceva ok pentru utilizatorii care inca nu au setarea direct in softul telefonului.

Apoi, multiple posibilitati de cusotmizare si personalizare, imagini de fundal ce se pot schimba automat, suport pentru limba romana, mod landscape, o sectiune separata pentru stiri, gesturi inteligente, blur, etc.

Advertisement

O tema pentru telefon care vine direct de la Mircrosoft

Dupa instalare si dupa parcurgerea tutorialului, apasand pe tasta “home” a telefonului, veti avea posibilitatea de a seta acest launcher ca fiind cel prestabilit, sau puteti alege sa-l testati o singura data.

Iata si cateva capturi de ecran:

Se descarca de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Madalin

  aprilie 14, 2020 at 12:16

  Super launcher, l-am instalat pe un Motorola One Action, dar nu e pentru mine, prefer sa raman la interfata stock din androidul curat.

  • Sebi

   aprilie 17, 2020 at 23:54

   Am vazut un review pentru one action,camera aceea de actiune pare foarte interesanta,cat de buna este stabilizarea pe video? ca din review-uri nu se vede chiar atat de bine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des