Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Tema noua pentru telefon, Microsoft Launcher Preview 2020

Tema noua pentru telefon, Microsoft Launcher Preview 2020

2

Tema noua pentru telefon, Microsoft Launcher Preview 2020, versiunea (Early Access). Asta inseamna ca momentan, este inca in dezvoltare si utilizatorul poate descoperi bug-uri.

Eu am instalat-o pe telefonul meu care are Android 10 si functioneaza ok, fara probleme. O tema, este un launcher, asta pentru cei ce nu stiu acest aspect. Iar un launcher, este practic interfata de utilizator.

De fapt, aplicatia nu este chiar complet noua. Microsoft Launcher a aparut prin 2015 si este un launcher destul de popular in Google Play. Aceasta versiune este una proaspata si mai adaptata telefoanelor moderne.

Aplicatia este complet gratuita, fara reclame. Link catre descarcare, la finalul articolului. Microsoft sustine ca noua versiune aduce animatii mai fluente, un consum mai mic de energie, incarcare mai rapida, etc.

Pe langa altele, mi-a placut ca ofera posibilitatea de a seta un mod intunecat, ceva ok pentru utilizatorii care inca nu au setarea direct in softul telefonului.

Apoi, multiple posibilitati de cusotmizare si personalizare, imagini de fundal ce se pot schimba automat, suport pentru limba romana, mod landscape, o sectiune separata pentru stiri, gesturi inteligente, blur, etc.

Dupa instalare si dupa parcurgerea tutorialului, apasand pe tasta “home” a telefonului, veti avea posibilitatea de a seta acest launcher ca fiind cel prestabilit, sau puteti alege sa-l testati o singura data.

Iata si cateva capturi de ecran:

Se descarca de AICI.

2 COMENTARII

    • Am vazut un review pentru one action,camera aceea de actiune pare foarte interesanta,cat de buna este stabilizarea pe video? ca din review-uri nu se vede chiar atat de bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here