Acasă Stiri Android Si Noutati TIANQU XS809W, o drona ieftina si controlabila cu telefonul Android

TIANQU XS809W, o drona ieftina si controlabila cu telefonul Android

0
nofollow

TIANQU XS809W, o drona ieftina si controlabila cu telefonul Android. Este destul de interesant modul in care se pliaza, asta cu siguranta-i confera protectie elicelor in timpul depozitarii sau a transportului. Este un model disponibil in cadrul magazinului gearbest.com, acestia au si un cod de reducere.

tianqu xs809w, o drona ieftina si controlabila cu telefonul android

Acesta este XS809W si face ca pretul sa coboare de la 50.54 USD la 41.69 USD, asta inseamna aproape 10USD discount. Acest model are dimensiuni destul de reduse, cantareste numai 160 grame si poate fi controlata si cu ajutorul telefonului Android, in Google Play exista o aplicatie dedicata, asta conform descrierii ce apare in pagina produsului.

Un alt aspect interesant este acela ca drona urmareste miscarile telefonului de pe care este controlat si se roteste impreuna cu acesta, asta inseamna ca teoretic, pilotarea sa ar trebui sa fie destul de simpla.

tianqu xs809w, o drona ieftina si controlabila cu telefonul android

Este dotata cu conectivitate WiFi, giroscop, 4 motoare, telecomanda 2.4GHz, functie “One Key Return” – se intoarce automat prin simpla apsare a unei taste, este capabila de intoarcere 360 grade in zbor si are camera foto de 0.3MP (imaginile sunt transmise direct pe telefon)

Bateria are o capacitate de 900mAh, timpul de incarcare este de aproximativ o ora iar cel de zbor de pana la 10 minute, raza de actiune este de maxim 100m. Oferta este valabila accesand acest link iar AICI exista o alta campanie marca gearbest.com care reuneste multe produse, nu uitati nici de jucariile populare Fidget Hand Spinner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here