baterie

Samsung Galaxy A02s este in Romania, pret si pareri

Samsung Galaxy A02s este in Romania, pret si pareri

Samsung Galaxy A02s a fost lansat oficial chiar luna aceasta (ianuarie 2021) si apare in oferta magazinului eMag. L-am gasit de vanzare la mai multi parteneri eMag si pretul este usor cam mare. Probabil ca pana in momentul in care chiar eMag il va vinde, acesti parteneri isi vor face putin de cap.

Ma asteptam ca pretul sa nu treaca de 600 lei, maxim 700. In fine, este decizia lor si o respectam, dar o putem comenta. Telefonul este unul de buget de la Samsung si spun din nou, cred ca fanii acestei companii il vor cumpara. Gasim ceva mai frumos si mai dotat pentru pretul de acum (adica 799/3GB sau 849 lei/4GB)?

Samsung Galaxy A02s

Cred ca vom gasi fara probleme, dar nu Samsung. Stiti si voi, firma se plateste si chiar daca este un telefon mai slab si mai ieftin, probabil ca are si ceva calitate in asamblare sau un display mai bun fata de oferte similare. Ansamblul hardware il gasim si pe alte mobile.

Adica un procesor Qualcomm Snapdragon 450. Face parte dintr-o serie inferioara, este fabricat pe o tehnologie de 14nm. Procesorul a fost anuntat in anul 2017 si are 8 nuclee, toate de tip Cortex A53. RAM de tip LPDDR3 Single-channel 933 MHz, procesor intalnit si pe (sau in) Galaxy A11, M11, Huawei Y7 PRO 2019, Galaxy J8, etc.

Samsung Galaxy A02s este in Romania, pret si pareri

Memoria interna nu este nici ea cea mai vioaie, este de tip eMMC 5.1. Intelnim 3GB RAM si 3GB ROM. Asa cum ne asteptam, telefonul are o carcasa din plastic si nu primim AMOLED pentru acest pret.

Ne vom multumi cu un IPS HD de 6.5″ si 270 ppi. La capitolul conectivitate, nu ne ofera NFC sau Radio FM, dar are jack audio, Bluetooth, GPS si Wi-Fi 802.11 b/g/n. Bateria cu siguranta va face o impresie placuta, sunt 5000 mAh cu incarcare la 15W. Nu este o incarcare wow, dar nici lenta.

Partea din spate are 3 camere foto principale, destul de atractiv la acest capitol. 13MP wide, 2MP macro si 2MP blur. Filmeaza 1080p si ruleaza sistemul de operare Android 10. Per total, Samsung Galaxy A02s este un telefon corect pentru un smartphone de buget produs de o mare companie, dar cred ca putea fi mai accesibil!