Acasă Tutoriale telefon Toate telefoanele au in meniu Smart Lock. Ce inseamna asta?

Toate telefoanele au in meniu Smart Lock. Ce inseamna asta?

5
nofollow

Toate telefoanele au in meniu Smart Lock. Ce inseamna asta? Smart Lock este o optiune integrata de Google in sistemul de operare Android. Toate telefoanele o au, indiferent ca discutam de cele cu o interfata a sistemului de operare puternic customizata sau de cele cu un Android cat mai standard.

Ce inseamna pana la urma Smart Lock?

Smart Lock iti ofera posibilitatea de a pastra telefonul deblocat cat timp il ai asupra ta, in mana, in geanta sau in buzunar. Dispozitivul se blocheaza automat atunci cand detecteaza ca a fost pus jos.

toate telefoanele au in meniu smart lock. ce inseamna asta?

 

De ce ar folosi cineva o astfel de functie?

Sa spunem ca te deplasezi si in acelasi timp, ai nevoie de anumite date oferite de telefonul mobil sau comunici cu cineva printr-o aplicatie de socializare sau SMS. Este neplacut ca telefonul sa se blocheze automat dupa 15 secunde si tu sa tot stai apoi sa-l deblochezi folosind codul PIN, modelul sau amprenta.

Nu cred ca este o functie extrem de utila si nici una foarte populara. Dar daca cei de la Google au ales sa o insereze in sistemul de operare, au stiut de ce au facut asta si este posibil sa fie utila pentru anumite persoane.

Haideti sa vedem cum se activeaza, este destul de simplu si de rapid.

  • Intra in meniu  si apoi in zona de setari.
  • Cauta “securitate” sau “ecran de blocare si securitate”.
  • Functia se poate activa numai daca in prealabil ai o metoda de blocare a ecranului folosind un PIN!
  • Dupa ce ai ajuns in meniul “securitate”, introdu codul PIN actual si apoi, apasa pe “detectarea purtarii”.
  • Acum, activeaza functia “Smart Lock”. Tot in acest mod poate fi si oprita.
  • Asta a fost tot!

Iata si un tutorial in imagini, el a fost facut cu ajutorul unui Android necustomizat, insa nu sunt mari diferente in cazul in care aveti o interfata specifica unui anumit producator:

5 COMENTARII

  1. Eu il foloseam ianainte pentru a ramane deblocat cand sunt acasa , dar ai nevoie sa tii locatia pornita , se mai intampla din cand in cand sa nu functioneze chiar cum trebe asa ca am renuntat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here