Acasă Tutoriale telefon

Toate telefoanele au in meniu Smart Lock. Ce inseamna asta?

5
nofollow

Toate telefoanele au in meniu Smart Lock. Ce inseamna asta? Smart Lock este o optiune integrata de Google in sistemul de operare Android. Toate telefoanele o au, indiferent ca discutam de cele cu o interfata a sistemului de operare puternic customizata sau de cele cu un Android cat mai standard.

Ce inseamna pana la urma Smart Lock?

Smart Lock iti ofera posibilitatea de a pastra telefonul deblocat cat timp il ai asupra ta, in mana, in geanta sau in buzunar. Dispozitivul se blocheaza automat atunci cand detecteaza ca a fost pus jos.

 

De ce ar folosi cineva o astfel de functie?

Sa spunem ca te deplasezi si in acelasi timp, ai nevoie de anumite date oferite de telefonul mobil sau comunici cu cineva printr-o aplicatie de socializare sau SMS. Este neplacut ca telefonul sa se blocheze automat dupa 15 secunde si tu sa tot stai apoi sa-l deblochezi folosind codul PIN, modelul sau amprenta.

Nu cred ca este o functie extrem de utila si nici una foarte populara. Dar daca cei de la Google au ales sa o insereze in sistemul de operare, au stiut de ce au facut asta si este posibil sa fie utila pentru anumite persoane.

CITESTE SI:  Conectarea oricarui telefon la un SMART TV Samsung, oglindire ecran

Haideti sa vedem cum se activeaza, este destul de simplu si de rapid.

  • Intra in meniu  si apoi in zona de setari.
  • Cauta “securitate” sau “ecran de blocare si securitate”.
  • Functia se poate activa numai daca in prealabil ai o metoda de blocare a ecranului folosind un PIN!
  • Dupa ce ai ajuns in meniul “securitate”, introdu codul PIN actual si apoi, apasa pe “detectarea purtarii”.
  • Acum, activeaza functia “Smart Lock”. Tot in acest mod poate fi si oprita.
  • Asta a fost tot!

Iata si un tutorial in imagini, el a fost facut cu ajutorul unui Android necustomizat, insa nu sunt mari diferente in cazul in care aveti o interfata specifica unui anumit producator:

5 COMENTARII

  1. Eu il foloseam ianainte pentru a ramane deblocat cand sunt acasa , dar ai nevoie sa tii locatia pornita , se mai intampla din cand in cand sa nu functioneze chiar cum trebe asa ca am renuntat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here