Acasă Stiri despre telefoane

TOP 10 AnTuTu, februarie 2019, Samsung direct pe primul loc

3

In primul TOP 10 AnTuTu pe 2019, spuneam ca modelele Samsung lipsesc cu desavarsire din acest top oficial. Cu aparitia lui Samsung S10 Plus, clasamentul a suferit schimbari destul de importante. Pe langa acest model, observam ca nu prea au aparut si alte telefoane lansate in prima parte a anului 2019.

Sunt cateva aparitii destul de surprinzatoare, sau ciudate. Astfel, dispare OnePlus 6T si apare One Plus 6, este cazul si lui Huawei Mate 20 PRO. Acesta pleaca din top, dar raman modele precum Huawei Mate 20 sau 20X.

Apoi, iarasi destul de ciudat, isi fac simtita prezenta in noul top, doua modele de la Xiaomi. Nu sunt noi lansate, este vorba despre Mi8 si Mi Mix 3. Intra direct pe locul 6 si Mi Mix 2s. De subliniat ca in topul anterior, cele 3 telefoane produse de Xiaomi, lipseau. Iata cum arata prezentul clasament:

AnTuTu, februarie 2019:

Samsung S10 Plus este pe primul loc, 332850 puncte. Apoi, un model de la Honor cu 305559p. Nu apar alte modele produse de Samsung si nici telefoane de gaming fabricate de Xiaomi.

Probabil, in perioada urmatoare, nu vor mai fi modificari importante. Noul Huawei P30 PRO se pare ca nu depaseste bariera celor 300000 de puncte, deja a fost testat in acest test. Ramane de vazut ce schimbari vor aparea in luna martie, 2019.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
top-10-antutu-februarie-2019-samsung-direct-pe-primul-locIn primul TOP 10 AnTuTu pe 2019, spuneam ca modelele Samsung lipsesc cu desavarsire din acest top oficial. Cu aparitia lui Samsung S10 Plus, clasamentul a suferit schimbari destul de importante. Pe langa acest model, observam ca nu prea au aparut si alte telefoane...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.