baterie

TOP 10, cele mai bune filme SF, actiune, thriller 2018 si 2019

TOP 10, cele mai bune filme SF, actiune, thriller 2018 si 2019

TOP 10, cele mai bune filme SF, actiune, thriller 2018 si 2019 – Un articol scris intr-o zi de weekend, zi perfecta pentru a vedea un film. Desigur, pe telefonul mobil sau pe un Smart TV. Nu mai amintim de tablete, aproape au disparut din peisaj.

Si nu este primul articol de acest gen pe care-l scriu, am mai adus in discutie acest subiect si am observat ca numarul de accesari a fost destul de mare.

Am sa va prezint acum un top 10 al celor mai interesante filme SF si de actiune, cele aparute in 2018 si 2019. Le-am selectat pe cele cu rating mai bun pe IMDB, filme pe care deja le-am vizionat. Ordinea este aleatorie, las o scurta descriere dar si prezentarile video aferente.

TOP 10, cele mai bune filme SF, actiune, thriller 2018 si 2019

1- Venom

Buget: 116 milioane USD, Regia Ruben Fleischer. Produs de Columbia Pictures.

Personajul principal este un jurnalist, Eddie Brock. Acesta investigheaza experimentele ciudate pe care un om de stiinta le face si intr-un final, ajunge sa faca parte din ele.

2- First Man (Primul om pe Luna)

Buget: 70 milioane USD. Regia: Damien Chazelle, Universal Pictures. Filmul se axeaza pe prima misiune NASA de aselenizare cu echipaj uman la bord.

3- Ad Astra

Buget: 90 milioane USD. Regia: James Gray, 20th Century FOX. Brad Pitt il interpreteaza pe Roy McBride, un astronaut ce porneste intr-o misiune aproape imposibila. Este in cautarea tatalui sau, disparut intr-o misiune ce avea ca scop descoperirea vieţii extraterestre.

4- Adrift

Buget: 35 milioane USD. Regia: Baltasar Kormákur, STX Entertainment. Film bazat pe o intamplare reala, un cuplu tanar pleaca intre-o aventura ce ar fi trebuit sa fie de vis. Insa, vor avea de infruntat unul dintre cele mai puternice uragane.

5- Joker

Buget: 65 milioane USD. Regia: Todd Phillips, Warner Bros. Pictures. Arthur Fleck, un personaj cu probleme mintale este ignorat și maltratat de societate. Urmarile nu se lasa asteptate si nu sunt tocmai placute.

6- High Life

Regia: Claire Denis, ARTE, ZDF, Canal Plus. Un grup de infractori este trimis intr-o misiune speciala in spatiu, scopul fiind acela de a gasi o sursa alternativa de energie. Cativa dintre acestia sunt de acord sa participe la un experiment de reproducere umana.

7- Avengers: Infinity War

Buget: 316 milioane USD, Regia Anthony Russo, Joe Russo. Produs de Marvel Studios.

Puternicul Thanos trebuie oprit si asta inainte ca acesta sa puna capat universului.

8- Mission: Impossible – Fallout

Buget: 791 milioane USD, Regia: Christopher McQuarrie. Produs de Paramount Pictures.

Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa, sunt intr-o cursa contra cronometru dupa ce o misiune a dat greș.

9- A Quiet Place

Buget: 20 milioane USD, Regia: John Krasinski. Produs de Paramount Pictures.

Planeta a fost invadata de creaturi ucigase, oarbe, dar cu un auz extraordinar. Supravietuirea unei familii ce traieste intr-o ferma izolata, este pusa la grea incercare. Cel mai mic zgomot poate fi fatal.

A Quiet Place 2, va fi lansat in data de 18 martie 2020.

10- Bird Box

Buget: 19 milioane USD, Regia: Susanne Bier. Produs de Universal Studios.

Un thriller postapocaliptic in care o femeie incearca sa se ascunda de o forta misterioasa si sa-si salveze copiii.