Connect with us

Published

on

Am facut un top al celor mai bune 10 jocuri din 2015, parerile stiti foarte bine ca sunt impartite iar in top am incercat sa fiu obiectiv si sa privesc aceste jocuri dupa impactul creat, si numarul de descarcari. Sa incepem.

1) FIFA 16 – este de departe cel mai bun joc de fotbal pentru Android, si un joc foarte asteptat in acest an, cred ca isi merita cu prisosinta primul loc.

2) PixWords – ei bine , acest joc l-am ales dupa numarul foarte mare de persoane care l-au descarcat, dupa cum stiti a creat un fenomen in care internetul a fost plin de screenshot-uri si rezolvari , iar dependenta a fost mare, a avut  momentul ei de apogeu dar usor, usor, a decazut. Fenomenul PixWords merita locul 2 😉 Review aici.

3) MORTAL KOMBAT X – un joc excelent , cu multa  actiune si  o grafica buna , mult asteptat pe Android , merita jucat.

4) Shadow Fight 2 – un alt joc de lupte, un joc foarte bun, de strategie si actiune, impartit pe mai multe harti si cu diferiti adversari, tot mai puternici. Review aici.

5) ZigZag – Un joc care a prins in momentul aparitiei, toata lumea se lupta pentru cel mai mare scor , sa demonstreze ca sunt cei mai buni , asa cum a demonstrat si acest joc ca nu trebuie sa ai un nume mare ca sa fii iubit.

https://www.youtube.com/watch?v=EPuTiZnyBrM

6) Into the Dead – nu vrei sa fii mancat de zombie? Atunci fugi , fugi si fereste-te de orice iti iese in cale. Ai si o arma? Atunci trage in tot ce misca ! Supravietuieste cat mai mult , si sfideaza apocalipsa zombie.

7) The Walking Dead –  Un joc destul de nou, aparut prin Octombrie , in care din nou, va trebui sa supravietuiesti. Construieste-ti un adapost pentru a putea rezista inamicilor. Review aici.

8)Need for Speed™ No Limits – dupa cum deja stim, un joc curse foarte iubit , cu grafica excelenta, un gameplay fluid si cu multa adrenalina. Dezavantaj? Necesita conectiune online permanenta.

9)Asphalt 8: Airborne – Un foarte bun joc de curse , cu o grafica buna, un gameplay incitant, cu multe masini rapide.

10) Zombie Tsunami – un joc de tip Arcade, un side scrolling in care trebuie sa aduni cat mai multi bani si sa mananci cati mai multi oameni pentru ai aduce in hoarda ta de zombie, avem un review detaliat aici.

Si un bonus : First Touch Soccer 15– O alternativa excelenta la FIFA pentru telefoanele mai slabe.

https://www.youtube.com/watch?v=Xm9YR8tZlpk

Asta a fost tot 😉 , astea au fost , dupa parerea mea, cele mai bune jocuri ale anului, desigur ca sunt multe alte jocuri bune, daca aveti o sugestie cu privire la top , impartasiti-o cu noi 😉