baterie

Tableta OnePlus Pad Go lansata cu MediaTek Helio G99

Tableta OnePlus Pad Go lansata cu MediaTek Helio G99

OnePlus Pad Go lansata cu MediaTek Helio G99, este o tableta cu pret decent si specificatii pentru care am putea folosi acelasi cuvant. De precizat ca lansarea a avut loc in India. Acest nou venit se pozitioneaza ca o optiune mai accesibila fata de modelul OnePlus Pad, lansat anterior.

Cu un design distinctiv ce include un decupaj pentru camera in stil Oreo si o finisare Twin Mint, Pad Go atrage atentia inca de la prima vedere. Unul dintre punctele forte ale tabletei il reprezinta ecranul IPS LCD de 11,35 inci, care ofera o rezolutie impresionanta de 2,4K si o rata de reimprospatare de 90Hz.

Tableta OnePlus Pad Go lansata cu MediaTek Helio G99

Acesta vine cu certificare TUV Rheinland, ceea ce inseamna ca emite mai putina lumina albastra, protejand astfel ochii utilizatorilor. Exista si modul Bedtime, care ajusteaza lumina emisa de ecran pentru a facilita adormirea.

Ecranul are un raport de aspect de 7:5, oferind mai mult spatiu util pentru diverse activitati, de la citit si navigat pe web, la jocuri. Marginile subtiri de 7.5 mm din jurul panoului contribuie la un rbody ratio de 86,4%, sporind astfel experienta vizuala.

OnePlus Pad Go – tableta mid-range

Tableta OnePlus Pad Go lansata cu MediaTek Helio G99

Tableta OnePlus Pad Go  este alimentata de un procesor MediaTek Helio G99, suportat de pana la 8GB de RAM si pana la 256GB de spatiu de stocare extensibil. Chipset pe 6nm, dezvaluit in 2022, cam 400.000 puncte in AnTuTu.

Sistemul de operare este OxygenOS 13.2, bazat pe Android 13. Autonomia este asigurata de o baterie generoasa de 8000mAh, care beneficiaza de incarcare rapida de 33W.

OnePlus Pad Go vine cu camere de 8MP atat pe fata, cat si pe spate. In timp ce ambele camere pot inregistra videoclipuri la o rezolutie de 1080p si 30 de cadre pe secunda, camera din spate vine cu stabilizare EIS, adica electronica.

Tableta OnePlus Pad Go lansata cu MediaTek Helio G99

Conectivitatea este asigurata prin Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 si GPS, plus un port USB-C.  Un alt aspect demn de mentionat este integrarea unor functii software care permit o interactiune fluida intre tableta si smartphone-urile OnePlus. Utilizatorii pot controla telefonul direct de pe tableta, pot transfera fisiere intre dispozitive si pot primi notificari si apeluri direct pe Pad Go.

Preturile variaza in functie de configuratie, incepand de la 240 USD pentru varianta cu 8GB de RAM si 128GB de stocare, doar cu Wi-Fi, si ajungand pana la 290 USD pentru modelul cu 8GB de RAM si 256GB de stocare, cu LTE.

sursa