1-Sonic 4 Episode II LITE

Untitled

 În urma evenimentelor din Episodul I, Metal Sonic a revenit pentru a forma o alianță formidabilă cu Dr. Eggman! Pentru a face față acestui rău , Sonic va trebui să apeleze la un vechi prieten pentru ajutor!

Episodul II dispune de un motor grafic cu totul nou, o grafica HD uimitoare. Daca sunteti fani Subway Surfer, Sonic 4 Episode II cu siguranta va va captiva.

DESCARCA GRATUIT DE AICI

2-Frozen Free Fall

Untitled

Iti place Candy Crush Saga ? Atunci incearca si acest nou joc de la Disney.Fii gata pentru un puzzle epic de aventura în Regatul Arendelle, inspirat de cel mai nou filmul animat Disney! Fii alaturi de  Annasi Elsa, și  de personajele tale preferate intr- călătorie de a potrivi cele 90 de puzzle-uri de gheață gratuite!

DESCARCA GRATUIT DE AICI

3-Detective Grimoire Walkthrough

Untitled

Rezolva puzzle-uri, aduna indicii, exploreaza , interogheaza suspecții … și  descopera criminalul ca un adevarat detectiv.

DESCARCA GRATUIT DE AICI

 

4-Galactic Phantasy Prelude

Untitled

Actiunea acestui joc de tip shooter se intampla in spatiul intraplanetar in care poti pilota nave de diferite clase, cum ar fi Fregata, i, Destroyer, Cruiser, Battleship și Interceptor. Fiecare nava spațiala  are propriul set de echipament si poate fi personalizata  cu diferite tipuri de echipamente pentru a alinia  tactici de luptă .Trimite apoi flota ta de nave direct in mijlocul actiunii. Jocul dispune de o grafica de inalta rezolutie si este optimizat pentru telefoane si tablete.

DESCARCA GRATUIT DE AICI

5-Race Stunt Fight 3

Untitled

Intrece-te prin orase, munti si tuneluri pentru a deveni cel mai bun cascador pe motociclete.Concurează în modul multiplayer și fa cascadorii cu prietenii tai în timp ce lupti impotriva inamicilor pentru a obține cele mai multe puncte. Adauga arme precum o drujba, un aruncător de flăcări, o bata de baseball sau o mini-arma pentru a te dezlănțui asupra altor motociclisti si a obtine cel mai bun punctaj.

DESCARCA GRATUIT DE AICI

6-Toy Defense 2

Untitled

Acest joc de acțiune / strategie este dotat cu mai multe nivele, caracteristici uimitoare noi, o selecție mare de unități de luptă pentru fiecare lume, și o acțiune mai intensă decât oricând.Ia parte la diferite misiuni într-o serie de teatre de război, de la plajele pitorești și pădurile din Normandia la deserturile din Africa de Nord. Construieste-ti propria armata puternica, apara-ti baza, dezvolta strategii pentru a castiga lupta !

DESCARCA GRATUIT DE AICI

 

7- Trucker Dirt Road 3D

Untitled

Dirt Road Trucker 3D vă permite să preluati controlul unui camion vechi si ruginit dar de încredere și să livrati marfa pe drumuri de tara dificile. Jocul are 3 tipuri de controale pentru a ghida camionul: prin înclinarea dispozitivului, volan virtual si touch pad pe ecran.

DESCARCA GRATUIT DE AICI

8-FIFA 14

Untitled

Acest joc are o grafică superioară și este dotat cu ligile reale de fotbal, echipe și jucători. Vă rugăm să vă asigurați că aveți cel puțin 1.35GB de spațiu liber pe dispozitivul dumneavoastră.Dispune de 33 de ligi, peste 600 de echipe autorizate, și mai mult de 16.000 de jucători. Din English Premier League și La Liga în Bundesliga din Germania și dincolo.Marș spre glorie în 34 de stadioane autentice. Plus, pentru prima dată de pe telefonul mobil, poti asculta comentarii în limba engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă!

DESCARCA GRATUIT DE AICI

9-GT Tank vs New York

Untitled

 70 de nivele diferite in care trebuie sa-ti distrugi toti inamicii pentru a supravietui.

 DESCARCA GRATUIT DE AICI

 10-New design. Find objects

Untitled

Este un joc gratuit în care trebuie sa gasiti obiectele ascunse în imagini. Pentru a trece la nivelul următor va trebui să găsiți cinci obiecte ascunse. 

 DESCARCA GRATUIT DE AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree